King's ergernis
Zegt u nou zelf...


Ouder geneuzel

Powered by Blogger

 

wie is hier?
Blogroll Mij!

andere blogroll-linkjes


   10.4.06  
Expeditie Robinson

Aangezien een aantal bezoekers op zoek is naar mijn immer ongenuanceerde mening over ER2006, zal ik (hopelijk) enigzins aan jullie verwachting voldoen.

Want hoe mooi is deze expeditie weer! Prachtig om te zien, al die volgevreten lichamen van voormalig deelnemers, die blijkbaar als enige voorbereiding op deze deelname een vetpak hebben aangetrokken! Zowel Bjorn als Richard lijken gestreefd te hebben naar en verdubbeling van hun gewicht, en verdomd als het niet gelukt is!
Van Bjorn mochten we dan ook meteen weer afscheid nemen. Met grote krokodillentranen vertrok hij van het eiland, terwijl hij toch zóóó blij was dat hij mee had mogen doen...als hij nou nog wat geleerd had van de vorige keer... Nee hoor, onaangepastheid vierde weer hoogtij, en dát hebben de deelnemers wel geleerd: meteen van dat eiland afflikkeren!

De volgende wordt uiteraard Lydia, bij ons thuis gewoon Bambi genaamd. Na twee nachten in een nat hemdje (genoeg voor menig puber-fantasie) al huilend op het strand liggen. Haar incasseringsvermogen is genihileerd, dus haar vertrek is nakende!

En wie is Veronique, die heb ik nog nooit gezien. Werd ook meteen geplaatst als minst populaire deelnemer, de opsteker van de week! Kijken of haar team haar razendsnel aan het spit kan rijgen voor de broodnodige calorieen!
Ook de excuusneger Melvin heeft in zijn eerste deelname langdurig dooor het bos gezworven, want ik krijg weinig warme herinneringen aan hem...hopen dat hij daar wat geleerd heeft, behalve tactiek.
Volgens mij hebben heel wat voormalig deelnemers afgehaakt voor dit jaar, tenslotte, één keer in je leven zo honger lijden, stinken en opgesloten zitten met een groep gekken, zou toch genoeg moeten zijn...

De andere deelnemers zijn nog te onbelicht om er een flinke ongenuanceerde mening op los te laten, maar ik twijfel niet, hun tijd komt!!
   aldus neergekliederd door king om 4:29 p.m.

-------------------------------------------