King's ergernis
Zegt u nou zelf...


Ouder geneuzel

Powered by Blogger

 

wie is hier?
Blogroll Mij!

andere blogroll-linkjes


   24.5.05  
Teek!

Heb ik dat weer: gaan we een weekendje kamperen, komen we thuis, heeft mijn zoontje een teek op zijn arm zitten.
Had ik nog nooit gezien, zo'n teekgeval.
Als het goed is heeft mijn vrouw het kreng al verwijderd met een of andere apparaatje. Nu even afwachten of er geen sprake is van een Lyme-besmetting, want ik heb net gelezen dat 14% van die beesten daarmee besmet is....
   aldus neergekliederd door king om 10:59 a.m.

-------------------------------------------


   19.5.05  
Meer dan nieuwsgierig

Inmiddels enige tijd geleden bereikte mij via de media het geweldige bericht dat de dierenmoordenaar/verminker die in de maanden voorafgaand aan zijn arrest diverse paarden, pony's, schapen en koeien op beestachtige wijze te grazen had genomen, gepakt zou zijn. Ik kan u verzekeren mijn blijdschap was enorm. Ik zal er niet omheen draaien, mijn liefde voor dieren is groter dan die voor mensen. Ik tracht dan ook alle dierenorganisaties die mij bekend zijn op financiële wijze bij te staan. En zo heb ik ook altijd veel respect gehad voor Pistolen Paultje die zijn dagen sleet met het runnen van een organisatie die zich ondergronds inzette om alle monsters op te sporen en berechten voor geweldsdelicten tegen het dierenrijk. Maar Pistolen Paultje is niet meer, dus nu zijn we weer aangewezen op ons reguliere rechtssysteem.
Afijn, terug naar de gearresteerde moordenaar. Het is stil geworden sinds zijn arrestatie. Verdacht stil. Kan iemand mij vertellen wat de stand van zaken is? Ik ben inmiddels meer dan nieuwsgierig geworden! Of is het monster inmiddels gecastreerd, gevild, met messen anaal bewerkt en verkracht achtergelaten op een verlaten weg of in een weiland met een aantal opgefokte jonge stieren?
Of mag ik er vanuit gaan dan € 1.000 schadevergoeding toch wel ruimschoots de lading dekte?
Of betaal ik inmiddels zijn eten, drinken en onderdak in één van 's Neerlands hotels genaamd penitentiëre inrichting?
   aldus neergekliederd door Sjonny om 9:39 a.m.

-------------------------------------------


   18.5.05  
Laetitia Griffith

Wie kent haar niet, de bounty van de VVD. Zij mag nu gaan wedhouderen in Amsterdam en wordt zelfs getipt als de eerste "zwarte" lijsttrekker ooit in Amsterdam.
Dat wordt dan wel zwart met een heel witte binnenkant.

Maar dat allemaal terzijde, want waar gaat het nu om?
Om haar vrijgevallen plaats in de Tweede Kamer. Want wie gaat de VVD daar voor polsen?
Jawel, de volgende op de lijst is Annette Nijs, de stapelgekke plantagemeesteres uit Manila.
Blijkbaar zet de VVD in op een volgende crisis in de Kamer, want mevrouw Nijs spoort niet en dit is natuurlijk het beste podium wat je haar kunt geven.

Weet je wat, laat de VVD het vooral doen, mijn stem kregen zij toch allang niet meer...
   aldus neergekliederd door king om 9:46 a.m.  
Koeiensex

Om de een of andere reden is een aantal mensen op zoek naar sites over koeiensex. Althans, dat meen ik te mogen afleiden aan het aantal zoekopdrachten bij Google naar koeiensex die naar mijn site leiden.

Ik dacht dat het wel iets te maken zou hebben met het verhaal over emmeren dat ik ooit heb geschreven, waarvan de onvolprezen Midas Dekkers heeft uitgelegd waar dit werkwoord vandaan komt. Maar dat verhaal heb ik nooit eerder online gezet, dus hieronder een korte samenvatting.

Emmeren is (volgens Midas) afkomstig van het op een emmer gaan staan om een koe te kunnen neuken. Volgens (wederom) Midas vroeger een veelvoorkomende praktijk op het platteland. Aangezien de koe die emmer nogal eens wilde omschoppen (lijkt mij logisch), was dat koe-neuken een wat langdurige kwestie. Vandaar het werkwoord emmeren als synoniem voor zeuren.

Overigens, zelfs het Van Dale geeft de volgende uitleg:
em•me•ren
/’emfrf(n)/
onovergank. werkw.; emmerde, h. geëmmerd
1901-1925 oorspr. gezegd van huzaren, die staande op een omgekeerde emmer geslachtsgemeenschap met een paard zouden hebben gehad
(informeel)
1 (militair) sodomie plegen met merries
2 (vulgair) geslachtsgemeenschap hebben in het alg. synoniem: vrijen2 (II, 4)
3 zeuren, zaniken
   aldus neergekliederd door king om 9:39 a.m.

-------------------------------------------


   17.5.05  
Kamperen

Het is de bedoeling dat ik komend weekend ga kamperen ergens bij Faassen. Vrouw, zoonlief en ik in een tent, mijn schoonouders en zwager in de camper.
Echter, volgens mij wordt het zeikweer...wat zou u doen?
   aldus neergekliederd door king om 12:14 p.m.

-------------------------------------------


   13.5.05  
Darten

Persoonlijk mag ik graag een pijltje gooien, en ook op tv kan ik het waarderen.
Maar mijn vrouw heeft er een probleem mee: volgens haar zijn alle darters (in ieder geval degenen die zij van tv kent) ontzettend lelijke kerels die daarbij ook nog te dom zijn om te kakken.

En ik moet haar daar eigenlijk gelijk in geven.
Maar hoe kan ik mijzelf dan in dit plaatje passen...(u begrijpt, ik zie mijzelf niet als lelijk en zeker niet als dom)...
   aldus neergekliederd door king om 1:36 p.m.

-------------------------------------------


   2.5.05  
Handsfree bellen

Rijd ik vanochtend via de A4 Baan Den Haag in, komt mij van links op de Utrechtse Baan een Ferrari 612 aanrijden. Dus ik geef een beetje gas bij (de Ferrari reed ca. 85 km/uur) om eens te kijken wie er in reed.
En wat schetst dan weer mijn verbazing: het is de heer Moscowitz, die het in een auto van bijna 3 ton euri voor elkaar krijgt om niet-hands free te bellen.
Drie ton voor een auto zonder carkit...
   aldus neergekliederd door king om 4:54 p.m.

-------------------------------------------