King's ergernis
Zegt u nou zelf...


Ouder geneuzel

Powered by Blogger

 

wie is hier?
Blogroll Mij!

andere blogroll-linkjes


   29.4.05  
Oude overpeinzing aangevuld
Enige tijd geleden heb ik u vermoeid met een verhaal over oneigenlijke kinderen. Ik fris even uw geheugen op. De resultaten in Amerika luiden als volgt. Één op de drie kinderen in Amerika is niet van de man, die denkt dat het kind wel van hem is. We noemen hem voor het gemak de "vader". In Nederland heeft recent onderzoek aangetoond dat wij nog niet zo heel erg onder doen voor de Amerikanen. In Nederland geldt dat één op de vier kinderen niet van de "vader" is.
Welnu. Ik heb in mijn overpeinzing vanalles geroepen over natuurlijk instinct wat ertoe leidt dat de "vader" (on)bewust weet, door geur, gevoel, emotie, uiterlijk, etc. dat één van zijn kinderen mogelijk niet van hem is. Vervolgens heb ik mijn inschatting geschetst van wat de gevolgen hiervan op het gedrag van de betreffende "vader" zouden kunnen zijn.
Vind u het erg raar als ik bij de gruwelijke familiemoordzaken van de afgelopen tijd hieraan moet denken? Niemand kan een verklaring geven, het waren altijd zulke aardige mannen......
Voorkom de grootste gruwel in uw leven, wees eerlijk.
Dank u.
   aldus neergekliederd door Sjonny om 9:04 a.m.  
Dan maar weer een gouwe ouwe
Zoals iedereen, die zich wel eens op 's heeren weegen begeeft, inmiddels wel weet leidt regen onherroepelijk tot langere files dan normaal en buitengewoon weggedrag van velen onder ons.
Welnu, na een maandenlange studie ben ik tot oplossing van dit probleem gekomen. Speciaal voor diegenen die niet meer weten hoe je moet autorijden als het regent, let op:
  1. U hoeft echt niet iedere regendruppel op de voorruit te zien landen! U mag sommige regendruppels gewoon overslaan en toch proberen de weg voor u in de gaten te houden, daar gebeuren namelijk ook interessante dingen!
  2. Daarnaast hoeft u ook echt niet uw ruitenwisser van links naar rechts en vice versa te volgen. Dit apparaat zal echt niet zomaar van uw voertuig losraken en voor ernstige ongelukken zorgen. Probeert u zoveel mogelijk langs de ruitenwisser te kijken en u te concentreren op uw rijgedrag.
  3. Controleert u voor vertrek of er zich rare gele briefjes onder uw ruitenwisser bevinden. Ik kan u verzekeren dat u niet in staat bent het briefje te lezen terwijl de ruitenwisser in werking is. Daarnaast ziet u hierdoor over het algemeen de stroom auto's achter u op de linker baan niet.
  4. En tenslotte voor diegenen die zich al een tijd afvroegen waar die rare staak aan uw stuur voor is. Beweegt u deze staak rustig een keertje naar beneden of naar boven als het regent. U zult merken dat er een veelal langwerpig zwart object aan de buitenzijde van uw voorruit heen en weer zal bewegen, soms zelfs op uw achterruit, maar dit kan ik u niet beloven. Dit object zorgt ervoor dat u, zelfs bij een snelheid van meer dan 60 km/u op de snelweg, de weg nog kunt waarnemen.
  5. En dan echt als laatste. Is het u wel eens opgevallen dat u nooit in de file staat en vrijwel altijd een lege weg voor u heeft? Dan zou ik u willen vragen om toch voor één rijbaan te kiezen, zelfs als het regent en dan bij voorkeur de rechter. Uw medeweggebruikers zullen u erg dankbaar zijn, u rijdt namelijk altijd voorop in de file.....

Bij voorbaat dank voor uw attentie.

   aldus neergekliederd door Sjonny om 8:39 a.m.

-------------------------------------------


   20.4.05  
Een nieuwe paus!

En wat voor één!
Een Duitser van bijna 78 jaar, lid geweest van de Hitlerjugend (gedwongen zegt hij zelf, my ass!) en zo conservatief als het maar zijn kan. Daar zullen ze in Afrika wel blij mee zijn!

Viel me wel op dat hij er jonger uitzag dan 78 jaar. Waarschijnlijk blijf je jong door jarenlang je piemel in koorknaapjes te stoppen.

Kan iemand mij ook uitleggen waarom er een soort popster-hysterie uitbrak toen de nieuwe paus op het bordes verscheen. Alsof Micheal Jackson zelf daar stond te zwaaien. Zal wel de gedeelde interesse in jonge jongentjes zijn...
   aldus neergekliederd door king om 10:10 a.m.

-------------------------------------------


   19.4.05  
Fijne TV!

Jawel, het is weer tijd voor fijne tv! Gewoon, leuke platte programma's waar je met de hele familie om kan lachen, terwijl het toch echt nergens over gaat.

Gisteren was de lancering van zo'n debielenshow: Temptation Island, deel 74. Nog steeds zijn er hollanders en belgen die met hun smuigeltje op de buis moeten, en daarvoor best graag ontzettend voor lul willen staan. En voor de kijkertjes thuis mikken we er nog een paar lekkere wijven en mannen tegenaan. Dit jaar worden zelfs de blote tieten keurig in beeld gebracht, want sex sells, en zo is dat.

Dit jaar is er ook een excuusneger aangespoeld, met de welluidende hollandsche naam Dennis. Een neger met een aardappel in zijn keel, het moet niet gâhker worden.

Overigens deed deze fopneger ooit al eens mee aan Big Brother, deel 15 als ik me niet vergis. Werd toen heel hard door de groep over de schutting gepleurd omdat hij niet kon dansen, want waar zijn negers anders goed voor?

En dat brengt mij op het volgend stuk Nederlands cultuurgoed: Big Brother! Waarachtig, je kunt je alweer opgeven voor een nieuwe ronde in Het Huis. En let op: dit jaar wordt het nog spannender en interessanter en leuker en blablabla.
Ik ben er klaar voor, kom maar op met een neger met lepra, een fistfuckende ex-hoer met vliegende tering en een boer met een voorliefde voor anale koeiensex. Doe daar nog maar een vaginistische lesbiene met mannenvrees bij, en de camera's kunnen gaan draaien.

Kijkt u mee, of beter nog, geef u op! Mijn zegen heeft u!
   aldus neergekliederd door king om 3:11 p.m.

-------------------------------------------


   6.4.05  
Lasergun

De politie in Drenthe gaat een "superlasergun" gebruiken waarmee ze al op 900 meter de snelheid van een auto kunnen meten...
Yeah right, alsof je op 900 meter een bewegend doel van maximaal 2 meter (de breedte van de auto), dusdanig op de korrel kunt nemen dat je een betrouwbare meting kunt doen.

Geloof mij, daar moet je scherpschutter voor zijn, en gezien het feit dat de gemiddelde agent nog geen deuk in een pakje boter kan schieten, lijkt het mij bijzonder sterk dat deze lasergun wat gaat opleveren.
   aldus neergekliederd door king om 2:54 p.m.

-------------------------------------------