King's ergernis
Zegt u nou zelf...


Ouder geneuzel

Powered by Blogger

 

wie is hier?
Blogroll Mij!

andere blogroll-linkjes


   26.10.04  
Stemwijzer...

Inderdaad, voor de verkiezing van Grootste Nederlander Aller Tijden.

En deze stemwijzer klopt niet.
Want, hoe is het in godesnaam mogelijk dat op basis van een 20-tal vragen, die in mijn geval allen naar een idealist met een grote betekenis voor de Nederlandse staat en cultuur gaan, Pim Fortuyn hoger scoort dan Drees of Willem van Oranje.

Is hier geen weging toegepast? Hoe kan het dat wanneer iemand zijn hele leven wijdt aan de Nederlandse staat, zoals Drees en Willem I, hij lager eindigt dan Fortuyn, die krap een jaar met modder heeft gegooid. En die een rampzalige partij voor en vol met randdebielen heeft achtergelaten. Die nu al geen enkele invloed meer heeft op het huidige politieke bestel.
Blijkbaar telt doodgeschoten worden door een geflipte bloembollen-eten zwaarder dan een leven gespendeerd aan de staat der Nederlanden...

Hier hebben duidelijk een paar Forunisten aan de basis gestaan van deze stemwijzer.
Fuck Fortuyn, mijn stem kreeg hij al niet en zal hij ook nooit krijgen.

   aldus neergekliederd door king om 1:27 p.m.

-------------------------------------------


   25.10.04  
How to mary a big fat fake weekend idol millonair?
Ik weet het langzaamaan ook niet meer precies, maar ik bedoel in ieder geval Peter Paul. Is mij iets niet ter ore gekomen, of is meerwijverij nog steeds bij wet verboden in Nederland? Zo nee, dan heb ik zo'n vermoeden dat het programma met Peter Paul lichtjes illegale praktijken aan de kijker aanbiedt. Want hoe praat ik het recht dat ik een meneer op televisie eerst met 5, dan 4, dan 3 en uiteindelijk nog maar met 2 vrouwen tegelijk het bed zie delen? Een antwoord kan zijn, Peter Paul is geen Nederlander. Een ander antwoord kan zijn, het speelt zich niet in Nederland af en zodoende hoeft niet aan de Nederlandse wetgeving voldaan te worden. Is dat dan de enige reden waarom deze ongelooflijke, te genante, tenen krom in de schoenen, vrouwonterende natte mannendroom op de kijkbuis verschijnt? Een 22-jarig blondje dat zichzelf publiekelijk verkoopt aan een tropisch-bruin-in-één-dag smerende never-will-be wannabe?
Ik zeg gatver van Binsbergen.
   aldus neergekliederd door Sjonny om 1:55 p.m.

-------------------------------------------


   21.10.04  
Ben jij de 15.000e bezoeker?

Laat het even weten...er wacht je een mooie prijs!
   aldus neergekliederd door king om 10:15 a.m.

-------------------------------------------


   19.10.04  
Het moet niet gekker worden....
Op 2 januari heeft er een handgemeen plaatsgevonden. Das op zich niet zo raar. Echter bij dit handgemeen is onderstaand figuur betrokken geweest:
'>

En nu komt het mooiste. Het slachtoffer claimt een gebroken neus te hebben opgelopen door toedoen van natte wind Joling. Dan weet je toch op voorhand dat het een verloren zaak is? Maak dat de kat wijs.....
   aldus neergekliederd door Sjonny om 10:20 a.m.

-------------------------------------------


   18.10.04  
Vrijspraak voor Eric O.

Aaaah, er is dus nog gerechtigheid in Nederland.
Eric, voor zover dat kan/mag: gefeliciteerd, het hele circus van het OM is vanaf gad één een farce geweest.

Keep up the good work!
   aldus neergekliederd door king om 9:57 a.m.

-------------------------------------------


   14.10.04  
Mijn grote dikke stinkende irritante verloofde
Toch maar even de afsluiting van dit programma doorspreken. Na een 14-tal dagen is het dan zover. De bruiloft staat gepland, de families zijn uiteindelijk overgehaald om toch aanwezig te zijn, iedereen is op z'n Amerikaans mooi aangekleed en het is mooi weer. Nu moet ik eerlijk toegeven dat de laatste paar afleveringen wat aan spanning ingeleverd hadden, maar de laatste aflevering leverde toch genoeg interesse op om te kijken. Wat is namelijk het geval, ik voorzag een definitieve breuk in de familie. Na 10 dagen lang ingepraat te hebben op haar ouders, broers en uiteindelijk ook zusje, bleek dat de hele club aanwezig zou zijn tijdens de bruiloft. Dit betekende dus $ 500.000 in de knip voor onze bruid. Maar je familie op TV knetterhard af laten gaan na ze tien dagen lang voorgelogen te hebben, leek mij in ieder geval reden genoeg om te tent volledig af te breken, als het om mijn familie zou gaan.
En zo geschiede, "do you....., take......, to be your awfull wedded wife", "I can't", is zijn overduidelijke antwoord. Klompen braken, mensen stonden versteld, geroezemoes. Afijn na een stuk tekst en uitleg verlaat haar familie in zijn geheel de scene. Grote hilariteit alom. Angst, woede, verdriet. Even leek het een rel te worden, zelfs de producent moest ten tonele verschijnen. Maar helaas met een flinke financiële speen, $ 500.000, werd de familie onder de wol gestopt.
De moraal van het verhaal, liegen helpt jou soms aan centen, maar de voorgelogene ook, en evenveel??? Fuck je familie, zelfs al is het maar voor $ 500.000??? Wees blond, en alles zij je vergeven??? Ik ben lost....
   aldus neergekliederd door Sjonny om 2:40 p.m.  
Opvallend eenvoudig?
Inderdaad toch wel interessant zo'n staking. 2 miljoen mensen gaan dagelijks met het openbaar vervoer. 25% daarvan is vandaag, 14-10, met de auto naar zijn of haar werk gegaan. Er was echter geen sprake van extreme verkeersdrukte. Mag ik dan concluderen dat deze mensen wel kunnen autorijden, in tegenstelling tot die andere weggebruikers die iedere dag in de auto zitten? Of mag ik dan concluderen dat als je een keertje wel met de auto gaat in plaats van de trein, dat je dan beter oplet in het verkeer? Oftewel, hoe dan ook, het advies zou moeten zijn, iedereen gaat op bepaalde dagen, gespreid over de week met het openbaar vervoer, al is het alleen om het aantal verkeersongelukken, schades en slachtoffers te verminderen, aangezien mensen beter opletten in het verkeer en voorzichtiger rijden, als ze minder vaak achter het stuur zitten. Maak dan als de sodemieter het openbaar vervoer gratis! Regel dat in samenwerking met de grote verzekeringsmaatschappijen, die nu dus onnodig centen uitkeren aan onoplettende automobilisten. Klinkt allemaal als een open deur, maar dan net niet.....
   aldus neergekliederd door Sjonny om 2:25 p.m.  
Staken in Nederland!

Ik ga het nog één keer proberen uit te leggen. Hoe je handig "staakt", en daarna geef ik het op.

Als je toch, als werknemer in het openbaar vervoer, vindt dat je je directie onder druk moet zetten dan ga je toch niet staken?
Fijn met zo'n ABVAKBO-petje op een beetje hossen voor een podium waar zo'n vakbondsnor staat te smiespelen over oneerlijke dingen en toestanden enzo. Dat is volgens mij niets meer dan een dagje erop uit met de zaak zonder dat het je een vakantiedag kost. Biertje erbij, liedje zingen en met je kop op tv, hoezee!

Want wat zou een werknemer moeten willen:
1. een baas die klem komt te zitten
2. steun van de publieke opinie

En wat krijg je nu? De baas vindt het hooguit vervelend, maar je loon hoeft hij niet te betalen, want dat doet de vakbond. Verdere onkosten heeft hij niet, want het materieel blijft gewoon stil staan.
Het publiek kotst van dit soort acties omdat hun mobiliteit hun ontnomen wordt zonder dat zij daar iets aan kunnen doen.

Dus, hoe moet het wel?

Heel eenvoudig:
Iedereen gewoon aan het werk en ruim van te voren bekend maken dat al het openbaar vervoer gratis is. Totdat de baas over de brug komt.
Heb je toch mooi je twee punten gerealiseerd: baas onder druk en publiek blij!

Zo moeilijk is het toch allemaal niet...of is zo'n extra dagje feesten toch wel eeeeeerg leuk....
   aldus neergekliederd door king om 2:21 p.m.

-------------------------------------------


   13.10.04  
Scheiden...

Mijn zwager (zijnde de broer van mijn vrouw) is onlangs gescheiden van zijn vrouw. En het gekke is, dit heeft plaats gevonden in volstrekte harmonie.
Ik wist niet dat het kon.
Consequenties hiervan zijn/waren: hij woont nog met haar samen en slaapt nog met haar in één bed. Zij gaan regelmatig samen uit eten. Zij helpt hem bij het klussen in zijn nieuwe huis (waar hij komend weekend intrekt). Hij verzorgt haar de hele dag als ze niet lekker is.
Toen hij de sleutel van zijn nieuwe huis had gekregen, zijn we dat daar wezen vieren. Als het aan mijn zwager had gelegen had hij zijn ex-vrouw daar bij uitgenodigd.

En nu komt het: zij heeft al lopen rommelen met haar baas vlak voordat zij gingen scheiden en dat pas recentelijk (dus na de scheiding) opgebiegd. En mijn zwager vindt dat niet erg.

Want hij gunt haar het alleen maar het allerbeste.

Begrijpt u dit nu allemaal?

   aldus neergekliederd door king om 3:10 p.m.

-------------------------------------------


   4.10.04  
Erik O

En toen was daar het verbazingwekkende nieuws. De laatste eis van het OM is 6 maanden voorwaardelijk. Dus we sturen Nederlandse Mariniers naar Irak. We geven ze toch maar een wapen mee, aangezien ze met het zwaaien met een wit vlaggetje mogelijk niet zo ver gaan komen. Wat is hun taak? Wat is er aan de hand in Irak? Wat is dat voor bevolking? Hoe gaat het met onze militairen? Waarom zijn ze er eigenlijk heen gegaan? Zomaar wat vragen die in mij opkomen. De antwoorden zijn mijns inziens niet zo moeilijk. Het is oorlog in Irak. Onze militaire inzet betreft langzaamaan vooral vredesmissies. En zo kwamen onze mannen en vrouwen daar terecht.
Hoe kan het dan in godsnaam waar zijn dat ergens iemand in dit kloterige landje van achter zijn bureautje op het absurde idee is gekomen, om op basis van een rapportage waarin is aangegeven dat er mogelijk een plunderende Irakees om het leven is gebracht door Nederlandse kogels, één van onze steun en toeverlaten in oorlogstijd terug te halen naar Nederland om hem eens even stevig te overhoren over zijn mogelijke daad, die goddomme niet eens bewezen is! De carrière van deze held is kapot. In het ergste geval krijgt ie nog een taakstraf ook. En dit alles omdat die achtelijke pennelikker in het kader van waarschijnlijk een salarisverhoging, promotie of wat dan ook de macht heeft om dit te doen?
Erik O, U the man....
   aldus neergekliederd door Sjonny om 9:28 p.m.

-------------------------------------------