King's ergernis
Zegt u nou zelf...


Ouder geneuzel

Powered by Blogger

 

wie is hier?
Blogroll Mij!

andere blogroll-linkjes


   28.5.04  
Europese verkiezingen

Ik heb zojuist even de stemwijzer ingevuld, en waarachtig, ik ben socialist!

   aldus neergekliederd door king om 1:12 p.m.  
Falend politiebeleid

Ik begrijp het weer eens niet. De politie gaat sruveillancewagens uitrusten met radardetector-detectoren. Volgens mij bestaan die niet, want radardetectoren verzenden geen signaal, die ontvangen alleen, dus hoe je dat moet opsporen??
Doet er verder niets aan af dat dit buitengewoon stompzinnig is.
Want, wat is in uw ogen gevaalrijker: iemand met een radardetector of iemand die niet-handsfree zit te bellen? Ik weet het wel.
Ik rij zo'n 800 km per week en zie half nederland met zijn lulijzer in de hand rijden, slingerend en wel. Maar daar wordt niet actief op gecontroleerd.
Waarom niet? Daar heb je geen apparatuur voor nodig, en uiteraard vult dat ook heel aardig de staatskas. Zeker omdat er niet zo heel veel mensen meer zijn met een detector (die van mij ligt ook thuis in een la)...
   aldus neergekliederd door king om 10:29 a.m.

-------------------------------------------


   26.5.04  
Logica of de wet van Bartje?
De boterham valt altijd met de bebotertje kant op de grond. De ballpoint valt altijd net op zijn punt op je witte overhemd. Dat vrolijke vogeltje eindigt altijd precies midden op je grille. Het pleepapier is altijd net op, als de daad al verricht is. De boom valt altijd precies op je huis, als je er geen touw aan vast maakt. Jij krijgt altijd dat briefje achter je ruit, dat je netter moet parkeren. Je vergeet altijd je tandenborstel als je op vakantie gaat. Het spijkertje valt altijd uit je hand de eerste keer dat je er een tik op probeert te geven. Je stapt altijd midden in die hondendrol als iemand roept "kijk uit!" De koelkast is altijd leeg, als je enorm veel zin hebt in een kauwe klats. Het gaat altijd regenen als je een straatBBQ gepland hebt. Die last minute van €19 is er nooit wanneer jij wilt vertrekken. De batterij van je mobiel gaat altijd leeg tijdens dat enorm belangrijke gesprek.
Mijn logica:
De boterham valt met de zwaarste kant naar beneden. De meest inkt van een ballpoint en zo ook het gewicht zit in de punt. Dat vogeltje wordt aangezogen door de luchtstroom die door de auto veroorzaakt wordt en de doorstroom aan lucht in de grille, precies op het midden van de auto. Je moest al nodig en vergeet dan juist te kijken of er nog pleepapier is. Aan de kant van een huis heeft een boom de meeste wortels in de grond zitten, is warmer en vochtiger, hij valt altijd de sterkste kant op. Jouw auto valt op, omdat jij als enige juist parkeert. De meest logische zaken worden in het menselijk brein niet meer opgemerkt. Wat je dus altijd bij je moet hebben vergeet je het eenvoudigst. Om het eerste gaatje in de muur te krijgen, moet je de hardste klap uitdelen, wat de grootste angst oplevert om op je duim te slaan. Als iemand je roept kijk je naar diegene, niet naar je volgende stap. Nadorst komt voort uit overmatige alcoholconsumptie van de vorige dag, toen is de koelkast dus leeg geraakt. BBQ feesten plan je meestal in het weekend, statistisch gezien regent het in het weekend altijd vaker dan doordeweeks, dan zijn namelijk maar twee dagen. Jij wilt bijna altijd in het weekend vertrekken terwijl vrijwel alle last minutes gebaseerd zijn op vertrek en retour doordeweeks. Tijdens een belangrijke dag bel je meer dan tijdens een rustige dag, belangrijke gesprekken vallen op belangrijke dagen.
Life is simple, life is fun.
   aldus neergekliederd door Sjonny om 3:53 p.m.  
Kleine kennistest
- hoe wordt de teller van een motoragent geijkt
- heeft de politiemotor ook de mogelijkheid tot trajectcontrole (gemiddelde snelheid over een bepaalde afstand)
- dient de politiemotorrijder zich op een bepaalde minimale afstand achter of voor de overtreder te bevinden
- hoe stelt een rijdende agent de snelheid van een ander rijdend voertuig vast
- op welke maximale afstand kan de agent een juiste inschatting maken van de snelheid van de overtreder
- kan een motorrijder de overtreding, begaan op een andere weg, bekeuren (A15 t.o. A16)
- hoe ver gaat het werkgebied van een motoragent uit de regio Rijnmond
- binnen welke afstand gemeten vanaf plaats van overtreding dient de motorrijder de overtreder tot stilstand te brengen
- dient de agent bij het tot stilstand brengen licht- en/of geluidssignalen te voeren als er sprake is van een grote afstand tussen de overtreder en de agent
- dient de agent altijd nauwkeuring aan te kunnen geven waar de overtreding is begaan of kan volstaan worden met een wegdeel
- indien de overtreder vraagt om bewijs van de overtreding, wat zijn dan de mogelijkheden van de agent
- indien de overtreder vraagt om de locatie van de overtreding, dient de agent deze dan aan te wijzen, en zo ja, hoe nauwkeurig
- dient de agent de verklaring van de verdachte altijd schriftelijk in bijzijn van de verdachte op te stellen

U raadt het al, een prent....
   aldus neergekliederd door Sjonny om 3:10 p.m.  
Temptation Island
Ik ben helemaal lost. Gisteravond heb ik naar de ontknoping van Temptation Island gekeken. U weet wel dat programma waarbij 4 stellen de uitdaging aangaan om gedurende een periode van bijna twee weken apart van elkaar onder tropische omstandigheden blootgesteld te worden aan de grootste verleiding, te weten vrijgezelle gewillige mannen en vrouwen in overschot. Wat is hierin nu het spelelement zult u denken? Dat is voorwaar een goede vraag. Tot voor kort was ik van mening dat het zaak was zo snel mogelijk zo veel mogelijk vrijgezelle dames/heren de tent door te kletsen. Nu denk ik dat het toch om de acteerprestatie gaat.
Gisteren is mij duidelijk geworden dat het gehele programma een geweldige soap is. Nu zult u zeggen, dat dat voor u na 1 aflevering al duidelijk was. Dan heb ik daar bewondering voor. Ik ben er toch vanuit gegaan dat het overmatige drankgebruik, de ambience, de schoonheid van sommige vrijgezellen, uiteindelijk leidden tot een waar Sodom en Gomorrah. Niets is minder waar. Gisteren is gebleken dat er sprake is geweest van een geweldige acteerprestatie van alle kandidaten. Iedereen bleek elkaar wel ergens van te kennen. Terwijl zij met camera's gevolgd werden, werden relaties beëindigd, nieuwe relaties met de vrijgezellen gestart, de zwaarste gesprekken werden gevoerd, het was 1 grote nepperij. Dat is dan toch een domper op de feestvreugde die ik in de afgelopen weken heb beleefd na het zien van een aantal afleveringen.
Is er dan niets meer echt tegenwoordig?
Net als mijn post met betrekking tot "The Bachelor" poneer ik wederom mijn stelling, drop mij alstublieft in/op een dergelijk huis/eiland. U zult genieten van regelrechte, onvervalste, eerlijke televisie.
   aldus neergekliederd door Sjonny om 12:12 p.m.  
TBS'ers

Een echt hot item in Nederland. Gek genoeg heb je daar dus een ontvoering voor nodig om de discussie goed op gang te brengen.
En dat is raar.
Want dan heeft de politiek zitten slapen.
Want de gegevens waren al lang bekend.
90 niet-terugkomers van verlof ieder jaar.
Minimaal 80% recidive.
Minimaal 90% is eigenlijk onbehandelbaar.
Voorbeelden te over: een TBS'er die op weekendverlof zijn moeder van 69 verkracht, dat zoort dingen.

En nu is opeens iedereen wakker.
Maar wat moet je dan?
Niet meer behandelen? Is ook geen optie, we leven in een verzorgingsstaat, gelukkig!
Voor de rest van hun leven opsluiten? Maar waar en hoe?

Ik zie maar één optie: zet die TBS'ers met zijn allen op een eiland, neem Terschelling. Hek er omheen, paar haaien uizetten in de Waddenzee, en laat ze het maar uitzoeken. Want de ellende is dat het overgrote deel van de TBS'ers dusdanig geestesziek is, dat er geen redden maar aan is...
   aldus neergekliederd door king om 11:31 a.m.  
Bikinivrees

Vanochtend in de auto werd op 538 door Edwin Evers en consorten aandacht besteed aan bikinivrees.
Had iets te maken met dat vrouwen denken dat op het strand iedereen naar hun kijkt als ze in bikini verschijnen, en meer van dat soort onzekere gedoe.
Maar ik denk dat de bikinivrees bij mannen veel groter is.
Tenslotte, wanneer heb jij voor het laatst een man in bikini op het strand (of waar dan ook ) gezien?
   aldus neergekliederd door king om 9:35 a.m.

-------------------------------------------


   25.5.04  
Schaamhaaruitval

Bestaat dat eigenlijk? Want anders heeft iemand bij mij op de zaak daar zeker last van.
Ga je fijn naar het toilet voor de après-lunch-drol, kun je niet eens rustig gaan zitten.
Er moet een heel schoonmaakteam aan te pas komen om de pluk shag weg te halen die de vorige gebruiker heeft achter gelaten.
En nee, ik kan niet er een beetje lafjes boven hangen. Vrouwen schijnen dat wel te kunnen, heb ik gehoord. Die zijn waarschijnlijk bang dat ze zwanger raken van de bril o.i.d..
Ik moet gewoon rustig kunnen zitten, en deze manier wil dat niet lukken...
   aldus neergekliederd door king om 3:50 p.m.

-------------------------------------------


   24.5.04  
Timmah

Ik heb een nieuwe fan, inderdaad, Timmah.
Timmah denkt dat hij net zo leuk, zo niet leuker is dan Niceau Dijkshoorn.
Ik denk daar heel anders over. Origineel zijn is een kunst die Niceau wel bedrijft en Timmah zeker niet.
En dat heb ik hem verteld. En daar kan Timmah niet tegen.
Dan moet hij een beetje huilen.
Van die grote krokodillentranen, met snot enzo. Zoals je dat wel vaker ziet bij kleine kinderen.
En natuurlijk dient hij mij van repliek, wederom o het niveau van een 6 jarige: "hoezo, ik ben niet leuk? Nee, jij bent niet leuk, echt waar hoor...". Dat soort dingen.
Timmah jongen, leer eens zelfstandig te denken, zoek de originaliteit, maak wat van je leven!
   aldus neergekliederd door king om 11:19 a.m.

-------------------------------------------


   19.5.04  
Vriend Balkenende

Zou u onze grote vriend Balkenende niet graag eens van een "complete make-over" willen voorzien?
Dat kan: klik hier.

Veel plezier.
   aldus neergekliederd door Sjonny om 9:36 a.m.

-------------------------------------------


   18.5.04  
Ruud Lubbers beschuldigd van sexuele intimidatie

Wat denken jullie, is hij ook op de sigarentour, of heeft hij een eenvoudige vingertest uitgevoerd om te checken of het echt wel een vrouw was?
   aldus neergekliederd door king om 4:03 p.m.  
Ik mag het proberen...

Na een online test, die ik in 9 minuten klaarde mocht ik door voor de tweede rond...welkom bij clubje van slimme mensen!

Mensa Thuistest - resultaat
Geachte kandidaat,

Uit de resultaten van de Mensa-thuistest blijkt dat uw intelligentie waarschijnlijk boven het 98e percentiel ligt. Dit betekent dat u, wat betreft uw intelligentie, bij de bovenste twee procent zou behoren. De thuistest is echter geen officiële, geijkte test en geeft alleen een indicatie. Voor toelating tot Mensa moet de Mensa-eindtest worden afgelegd onder toezicht van een psycholoog.

Wij menen dat u een heel goede kans maakt te slagen voor de Mensa-eindtest. Wel komen daarbij meer aspecten van intelligentie aan de orde dan in de thuistest het geval was, zodat we nooit met zekerheid kunnen zeggen dat u in beide gevallen een even hoge score haalt.

U kunt zich opgeven voor deelname aan één van de testdagen die wij regelmatig in Utrecht organiseren, door de administratiekosten van 37,25 euro over te maken op de rekening van de Selectiecommissie van Mensa Nederland te Rotterdam; nr. 25.72.12.310 van MeesPierson en het onderstaande formulier volledig in te vullen. U krijgt dan ongeveer vier weken voor de testdag een uitnodiging tot deelname.

De testdagen worden meestal om de twee maanden op een zaterdag georganiseerd.

Met vriendelijke groet

namens de Selectiecommissie van de Vereniging Mensa Nederland


Zelf kijken
   aldus neergekliederd door king om 12:47 p.m.

-------------------------------------------


   13.5.04  
Mijn nieuwe URL

http://evilurl.com/FACIALfuckerlick

Met dank aan Reet!
   aldus neergekliederd door king om 3:36 p.m.

-------------------------------------------


   12.5.04  
Record...

Ik ging voor het record niet-posten op dit log, maar dat is dan bij deze weer niet gelukt...
   aldus neergekliederd door king om 1:19 p.m.

-------------------------------------------


   6.5.04  
Still loving you...

Van de Scorpions uiterdaard, maar dan toch heel anders...
   aldus neergekliederd door king om 12:44 p.m.

-------------------------------------------


   5.5.04  
En morgen is het alweer twee jaar geleden...

...dat Pim Fortuyn werd neergeknald. Waar blijft de tijd?
Niet dat ik Pim zo leuk vond, integendeel. ik vond het een omhooggevallen relnicht met dubieuze uitlatingen.
En kijkend naar de huidige politiek heeft hij zijn sporen niet verder na gelaten dan een splinterpartij in de Tweede Kamer met slechts één woordvoerder voor alle zaken (Joost Eerdmans), en een Pim Fortuyn-zaal in het nieuwe Tweede Kamer gebouw.
Maar de dood had nou ook weer niet verdiend...
(weet iemand hoe het nu gaat met Volkert van der Graaf???)
   aldus neergekliederd door king om 2:37 p.m.

-------------------------------------------


   3.5.04  
Niceau doet de Idols-finale

...De finale-uitzending. Leuk dat Tooske haar jurk van de drie musketiers aan had gedaan. Meer iets wat je draagt als je 65 bent en iets leuks aandoet voor je zestiende gezichtscorrectie. Ach, wie zag er niet prachtig uit deze avond. Jerney Kaagman had, heel gewaagd, een kraag van bewegende aarsmaden om haar nek. Was een erg leuk gezicht, dat doodstille mummiehoofd van haar en dan die kronkelende kraag van maden om haar hals heen, wachtend tot dat hoofd eindelijk dood ging. Prachtig contrast tussen bijna dood en leven. Ze gaat de hoofdrol spelen in MadMax 4, als de oma van TinaTurner...

Meer??

   aldus neergekliederd door king om 3:14 p.m.

-------------------------------------------