King's ergernis
Zegt u nou zelf...


Ouder geneuzel

Powered by Blogger

 

wie is hier?
Blogroll Mij!

andere blogroll-linkjes


   31.10.03  
Moehoe!!


Melkt u even mee? (NSFW)
   aldus neergekliederd door king om 2:54 p.m.  
Verhaaltjes op zonnet

Wanneer ik mijn vinger in mijn anus stop, glijd deze er soepel in. Ik voel zijn lippen wanneer ik mijn vinger op en neer beweeg. Zijn gulzig likkende tong maakt me alleen maar heter. Ik laat twee vingers naar binnen en voel hoe ook zijn vinger meegaat. Ik slaak een kreet, onderdrukken wordt moeilijker. De diepe, ritmische bewegingen maken me steeds geiler, zorgen ervoor dat mijn lichaam oncontroleerbaarder wordt.

Meer?
   aldus neergekliederd door king om 1:14 p.m.  
Dom

Momenteel heeft Aegon een aantal spotjes op de radio om werkgevers aan te zetten tot het nemen van allerhande verzekeringen e.d. bij Aegon.
Eén daarvan heeft de strekking dat werkgevers straks twee jaar het ziektegeld van de werknemers moeten betalen. Dat is natuurlijk vervelend, maar het voorbeeld in het spotje zelf heeft betrekking op een man die thuis bij het klussen zijn been breekt.
Nu ben ik geen medicus, maar volgens mij krijg je ca. 6 weken gips en ben je dan klaar.
Of mag je straks, als je werkgever verzekerd is bij Aegon, lekker twee jaar thuis blijven bij een gebroken been?
   aldus neergekliederd door king om 1:08 p.m.

-------------------------------------------


   29.10.03  
Expeditie Robinson (6)

Iets later dan gepland, maar uiteraard toch even een stukje over de aflevering van afgelopen zondag.

De hele aflevering stond in het teken van de samensmelting. Dat leverde bijna geen spectaculaire beelden op, helaas.
Een vreet-orgie, ja, leuk voor hen, maar ik werd er niet warm of koud van. Björn ook niet, die ging lekker slapen. Moet hij vaker doen, dan heeft de rest van de groep ook geen last van hem. Want last hebben ze, en deze keer heeft hij het nog door ook. Riep hij in het verleden dat hij “verdomme, verdomme, verdomme” die immuniteit niet wilde, nu stond hij slechts heel kortstondig te juichen bij het leider-af worden. “Awel, u moet mij niet meer als leider zien”, ja hoor, daar had de groep in het verleden ook niet zo’n last van. Hij wordt toch meer gezien als een lijder.
Vervolgens wist Björn bij de eerste de beste proef meteen te verklaren dat hij die immuniteit weer moest hebben.

Daar werd toch een leuke onderwaterproef voor ingezet. En ik moet eerlijk zeggen dat ik het een hele prestatie vind om 2 minuut 45 onder water te blijven hangen. Al had ik persoonlijk Björn even een beetje vastgehouden. En dan snel met zijn baard aan die paal vastbinden. Dat zal het laatste restje teer en nicotine wel even uit zijn lonen spoelen. En Judge redde het ook nog bijna dankzij zijn lage vetpercentage. Maar negers zijn nu eenmaal niet gemaakt voor onderwater. Die kunnen beter op het strand liggen. Maak daar maar eens een proef van, dat wint hij met vlag en wimpel!

Gelukkig voor Björn (en ook voor mij) had hij de immuniteit niet nodig. Vorige week riep ik al dat ergens op een eiland een onbekend meisje rondliep dat blijkbaar doofstom was. Deze week leerden we dat ze Karen heette en zich duidelijk niet goed voorbereid had. Iedere gek had na de beelden van vorig jaar kunnen concluderen dat als je met zijn tweeën lekker apart gaat liggen en schelpjes zoeken tot je hogere doel hebt verheven, je per direct naar huis mag.
Vorige jaar zong Raymond van het Groenewoud daar nog een mooi liedje bij, dit jaar hebben ze dat maar achterwege gelaten.

Leverde wel prachtige beelden op bij de eilandraad. De totale verbijstering bij het krijgen van zes stemmen. Meteen roepen dat het een complot is. Ja, zo de waard is vertrouwd hij zijn gasten, want de door de dames gemaakte afspraak tegen Björn leverde dus niets op. Toch had ik haar nog even laten zitten. Camera erop en kijken hoe die twee elkaar teder beminnen op hun privéstukje strand. Dat was een absoluut kijkcijferkanon geworden.

En nu staat ze voor het dilemma. Blijven of gaan. Ze heeft wel hard geroepen dat ze deze mensen nooit meer wil zien, maar ik vetrouw erop dat ze volgende week rustig op dat duivelseiland schelpjes aan het sorteren is. Gelukkig hebben ze al een hut voor haar gebouwd en eten neergelegd, want anders overleeft ze de eerste nacht al niet. Ik ben nog steeds van mening dat ER voor survivors is, en daar reken ik haar echt niet toe. Ilona ook niet, Jutta niet, Franca niet, Robin niet en Judge niet. Zij mogen gaan strijden op dat Duivelseiland. Daar wordt ook Björn aan toegevoegd, want die wordt de volgende eilandraad er uit gemieterd. En dat wint hij uiteraard.
Geert, Giovani en Ryan zie ik de finale wel halen. Geert op zijn tactiek, lees het bespelen van de andere bewoners, Giovani omdat ze bang voor hem zijn en Ryan op zijn doorzettingsvermogen.

Volgend jaar gewoon maar zonder vrouwen??


   aldus neergekliederd door king om 9:32 a.m.

-------------------------------------------


   28.10.03  
In veband met grote drukte op werk en op sociaal vlak heb ik de laatste aflevering van Expeditie Robinson nog niet gezien. Dit gaat vanavond gebeuren, dus morgen mijn visie....
   aldus neergekliederd door king om 11:22 a.m.

-------------------------------------------


   24.10.03  
De Bauers (2)

Wederom een feest gisteravond!
En blijkbaar ben ik niet de enige die er zo over denkt, want de kijkcijfers wijzen uit dat meer dan 2 miljoen mensen afstemmen op Frans en familie. En terecht.
Hier kan de gemiddelde Nederlandse artiest nog wat van leren: zoveel succes en dan zo gewoon blijven.

Even een paar voorbeelden:
- Mariska sopt het hele huis uit, waarbij ze zelf verklaart te leven voor het schoonmaken. Prima toch? Frans die verklaart ook wat te doen in het huis: “Ik bak wel eens een eitje en soms moet ik een stofzuiger vasthouden”. Daar is de campagne “Wie doet wat” volledig aan voorbij gegaan.
- De schutting van de buren waait met een grote schommel en al de sloot in. In plaats van te helpen (dat zou jij toch ook niet doen?) klimt Frans op een keukenstoel om het goed te kunnen zien en om hard lachend te verkondigen dat hij het al had zien aankomen, want ze hadden veel te korte schroefjes gebruikt.
- De vader van Frans is jarig. Dus zoek je een leuk kado uit. Moet met Frans budget toch niet moeilijk zijn. Maar wat krijgt zijn vader: een gruwelijk lelijke bruine oude-mannen-trui. En zo hoort dat natuurlijk. Dat, en een plastic paard voor in de tuin, naast de plastic schapen.
- Zitten ze op kamp bij Frans ouders komt Ome Jan langs met zijn nieuwe sleurhut. Loopt het hele kamp uit om dit te aanschouwen. Prachtig. “Nu zijn je centjes zeker wel op Ome Jan”, weet Frans hem toe te voegen. Oma Jan lacht wat, hij heeft geen idee waar Frans het over heeft. Ome Jan heeft al jaren geen idee meer wat speelt in de wereld.
- Mariska beunt nog één dag per week bij als manicure. Ja, er moet wel brood op de plank komen. Nee, dit is gewoon liefdewerk. En dat is mooi, heel mooi.

Een van de hoogtepunten was het optreden van de muziekjuf. Door de voiceover aangekondigd als excentriek. Kom nou, dat mens is zo gek als een deur. Liep rond in een soort verpleegstersuniform en had volgens mij de striemen uit de sm-kelder nog op haar rug staan. Vind je het gek dat Frans zingt wat hij zingt...

Ander hoogtepunt: het optreden in België. Zelfs Eddy Wally kwam even voorbij. 137 jaar oud, zingen als een nachtegaal en haar zo zwart als kool. Maar dat terzijde. Want ook de Belgen zijn gevallen voor Frans. Althans, één man zeker. Had zelfs zijn Golf laten overspuiten met de beeltenis van Frans erop. Stickers rondom. Mooie verklaring ook: “Ik ben geen homo, maar ik houd gewoon van Frans”. Waar kom je dat nog tegen.

Ik ben in afwachting van de beelden van Ahoy. Dat moet het toppunt worden van deze serie. Was het maar weer donderdag…..
   aldus neergekliederd door king om 1:23 p.m.

-------------------------------------------


   23.10.03  
Het grote Petra-Mabel complot

Aangezien er nog lang niet genoeg is geschreven over de affaire Mabel ik-Wisse-het-niet Smit, doe ik ook nog even een duit in het zakje.
Het is namelijk een complot!
En wel hierom: hoe is Friso in contact gekomen met Mabel?
Inderdaad, Prinses Petra (ja, zo heette ze namelijk toen ze kwam studeren in Leiden, pas later heeft ze er Laurentien van gemaakt) heeft het olijke stel aan elkaar voorgesteld. En dus niet zonder reden.
Wie kan immers de vreselijke beelden vergeten van het krankzinnig zwaaiende molenpaard naast Constanstijn in de trouwkoets. Alsof ze de wereldbeker lelijk kijken had gewonnen.

Daar heeft ze de eerste zet gemaakt. Want dit is absoluut een vooropgezet plan. Koningin wil en zal ze worden.

Dus moest eerst Friso aan de kant en verdomd, het gaat nog lukken ook. Ik denk dat peter R. de Vries een heel kort lijntje heeft met Petra.
Nu is natuurlijk de beurt aan Wim-Lex en Maxima. Het zou mij niet verbazen als Prinses Petra hoogstpersoonlijk wat kapotgezopen zaad van Lex heeft vervangen door negerzaad van de plaatselijke dakloze krantenverkoper. Want een kunstmatige inseminatie is het geweest natuurlijk. En dat wordt lachen straks met de geboorte, als er zo’n kleine Gullit uit gekropen komt. Wedden dat Lex afstand doet van de troon? En dan zitten wij met gebakken peren.

Friso als koning. Reeds op 5 jarige leeftijd had hij reeds een perfect gelijkend Claus-masker. Zo strak als een snaar en zo communicatief als een banketletter. Echt, dat wordt me een gezellige boel daar op het Noordeinde. En dan geflankeerd door dikke Tante Miene Lutteput. Zwaaiend naar de toeschouwers alsof er een op hol geslagen springveer in haar arm zit. Een krankzinnige lach op het gelaat terwijl ze de godganse dag “We are the champions” zingt.
Dit wordt het moment dat Bea zich alsnog verhangt.

Dit wordt het einde van Nederland als monarchie….

   aldus neergekliederd door king om 3:00 p.m.  
Zonne-autootje

Ligt het nou weer aan mij?
Wat een ophef om een paar nerds die een snel wagentje bouwen dat op zonne-energie loopt. Volgens mij doen ze dat al jaren en is pas na de overwinning van vorig jaar de boel in een stroomversnelling gekomen.
Want laten we eerlijk zijn: kan het jou wat schelen, dat gedoe daar in Australië? Mij niet.
Maar als Nederland ergens goed in is, houden we er opeens allemaal van.
En eigenlijk vind ik dat dan weer best mooi....
   aldus neergekliederd door king om 8:53 a.m.

-------------------------------------------


   22.10.03  
En wederom strak gejat van IJsqueen!

This site is certified 45% EVIL by the Gematriculator

Dat u het weet...
   aldus neergekliederd door king om 3:44 p.m.  
Hiep hiep hoera!

Al weer meer dan een jaar, dit weblog. Kunt u dat geloven?
Ik was het gewoon vergeten, maar op 17 oktober 2002 ben ik hier los gegaan.
Nog in de tijd van Big Brother én Expeditie Robinson.
Klik hier voor de eerste stukjes van mijn hand!
   aldus neergekliederd door king om 3:33 p.m.

-------------------------------------------


   21.10.03  
Criminele marokkanen en hun ouders

Gisteren kopte de Telegraaf op de voorpagina dat ouders van criminele marokkanen gekort moeten worden op hun uitkering.
Mag ik dat raar vinden?
Want:
a) wie zegt dat de ouders van criminele marokkanen per definitie een uitkering hebben. Kortom, wat doe je met ouders met een baan?
b) Wat doe je met ouders van nederlandse criminelen? Dat laat je lekker gaan?

Ik vind dit vieze spelletjes. Ik begrijp best dat er iets gedaan moet worden aan criminele jongeren. Ik begrijp ook best dat er wat gedaan moet worden aan criminele marokkaanse jongeren. Maar dit soort (extreem)rechtse praat is aan mij niet besteed. Langzamerhand wordt de tendens om marokkanen overal de schuld van te geven mij te gortig!
   aldus neergekliederd door king om 1:34 p.m.

-------------------------------------------


   20.10.03  
En zo 'British" ben ik dus:


I am 80% British, just like
Mr Bean
Shy to the point of ridicule, you've probably never been out of the UK.

Take the Brit Quiz at
www.darrenlondon.tripod.com/britquiz1.htm
Quiz written by Daz

Met dank aan Rick de Kikker!
   aldus neergekliederd door king om 2:33 p.m.  
Expeditie Robinson (6)

Waarachtig, voor het eerst een bijna-saaie aflevering. Want noemt u maar eens een hoogtepunt, moeilijk, moeilijk, maar ik ga mijn best doen.

Als eerste: het vertrek van Erik. Zoals voorspeld zou hij het niet halen. Dikke krokodillentranen waren ons deel. En helaas wordt ons niet meer gemeld wat de gevolgen zijn geweest: klysma’s, een operatie, laxeerdraggees, etc. En dat vind ik dan weer jammer.

Vervolgens: het doordraaien van Robin. Leuke beelden van een totaal verdwaasde Belg. Ogen zo groot als schoteltjes en een absoluut psychopathische blik erin. Lachen als een krankzinnige. Ik zou hem ver van scherpe voorwerpen houden en zeker niet naast hem op strand gaan liggen slapen. De angst is er al, want het leverde hem meteen twee stemmen op.

Toch leuk om te zien wat een beetje honger met mensen doet. Zelfs het tactisch plaatsen van een visnet wordt een onmogelijkheid. Stampen ze dat net ergens midden in de zee, ja, daar vang je geen vissen mee. Dat kunnen ze op het ruimschoots van spijzen voorziene andere eiland een stuk beter. Die weten dat je dat ding in de vloedlijn moet zetten en wachten tot het eb wordt. Dan blijven die vissen keurig in je netje achter.
Blijkbaar is Geert te druk bezig met leidertje spelen en is hij zijn survival-achtergrond volledig vergeten. Maar wat maakt het uit. Tenslotte hebben ze allemaal de samensmelting gehaald.

Dus is het vanaf nu einde immuniteit. Nu kunnen de spelletjes eindelijk goed gespeeld worden. Tijd voor de beter complotten. Kijken hoe dat uitpakt. Geert zal toch weer alles op alles zetten om Ryan eruit te krijgen. Niks geen haat-liefde-verhouding, gewoon haat-haat. Geert voelt zich constant bedreigd door Ryan en terecht. Geert blijft een kwee met een mutsje en zal rapido het eiland mogen verlaten!

En dan Bjorn. Onze brul-aap. Schreeuwen kan hij als de beste, maar verder zo sociaal-gestoord als het maar zijn kan. Ik ben bang dat hij het nog wel even gaat volhouden. Om de een of andere reden is het een lul van de bovenste plank en komt hij daar gewoon mee weg. Zelfs die moeke met siliconen, Franca, lijkt voor de bijl te gaan na één goede maaltijd en een warm bed. Om van Gio niet te spreken. Dat is een ras-engerd. En daarmee een potentiële finalist.

Vrouwen zie ik nog steeds de finale niet halen. Op dat
hongereiland zit er zelfs één waarvan ik elke keer weer denk dat iemand van de crew in beeld komt. Want zij is met stip op één de meeste anonieme deelnemer van dit jaar. Doet niets, zegt niets en wordt angstvallig overal buitengehouden. Zelfs haar naam is mij onbekend.

Tot zover mijn bespiegelingen. Ik hoop dat er volgende week wat meer gebeurt, want anders gaat dit toch de Big Brother kant op, en dat zou eeuwig zonde zijn.
   aldus neergekliederd door king om 10:45 a.m.  
Wie is U?

9. 20 oktober 08:11 Zuiveringsschap Hollandse Eilanden en Waarden, Nederland

U bent hier eerder geweest, dus wie is u en wat doet u daar?
   aldus neergekliederd door king om 8:21 a.m.

-------------------------------------------


   17.10.03  
"Ik mis je"

Inmiddels hebben wij als kijker enige jaren ervaring met de meest misselijkmakende realitysoaps, docudrama's, medische reality toestanden en noem het maar op. Maar hoe groot was mijn verbazing bij het zien van de nieuwste uitvinding van de vrienden met het visje achterop de auto, de EO. Ooooh my god!
Kom ie. Eerst even antwoord geven op de vraag hoe ik in godsnaam bij de EO terecht ben gekomen. Als je niet meer geboeid raakt door enig programma, dan wordt het een sport zoveel mogelijk programma's tegelijk te volgen. Zo kijk ik op een doorsnee avond over het algemeen twee half negen films tegelijk, in combinatie met actualiteiten, diverse praatprogramma's, als het meezit wat medische toestanden en tegenwoordig af en toe Discovery Channel waarbij technische boys allemaal mooie truuks uithalen met oude auto's. Zo kwam ik "Ik mis je" tegen. Kort het concept:
Stel je maakt in je leven de meest dramatische gebeurtenis mee die je je kunt indenken. Check. Je weet echt niet meer zeker of je überhaupt nog verder wilt leven. Check. Klop dan aan bij de EO. Zij maken voor jou de meest dramatische, tranentrekkende, tot vloeken en tieren uitnodigende videofilm van die gebeurtenis met alles er omheen. That's it? Nee, zeker niet. Die videofilm ga je kijken met alle dierbaren in je omgeving. That's it? Nee nee, daar zetten we een filmploeg omheen, die nauwlettend het hele gezelschap in beeld brengt. Het plaatje is compleet.
En dan zie je tot je grote verbazing een dame van medio dertig, met drie kleine kinderen, die eigenlijk niet anders meer kan dan huilen in haar leven, haar verhaal vertellen over het verlies van haar man in zijn 34e levensjaar, omdat ie na ineens flauw te vallen, in het ziekenhuis belandde en er een tumor ter grootte van een voetbal maatje 2 in zijn hoofd werd geconstateerd, nog ruim een jaar door kon leven, voordat ie, compleet uitgemergeld en zijn levensfuncties beperkt zijnde tot water drinken met een rietje, uiteindelijk op enorm aangrijpende wijze het leven liet. Ik ga er weer van vloeken, jezus mina wat een drama, god allemachtig waarom leen je je hiervoor en ongelooflijke mega-eikel die ik ben blijf ik er nog naar kijken ook!! Dit is een oproep voor heel Nederland, boycot dit programma, doe er niet aan mee, schop die debiele EO-ers van het scherm. Heel depressief Nederland maakt zich en masse van kant na het zien van deze fijne show, neem dat maar van me aan.
Ik ben er klaar mee.
   aldus neergekliederd door Sjonny om 2:06 p.m.  
De Bauers

Je hebt live-soaps en live-soaps. Laat dat duidelijk zijn.
Zo had je Patty Brard, alias vette fart, met een volledig over-the-top programma waarin meer gezopen en gesnoven werd als op een zaterdagavond in de IT.
En de Adams-familiy, waarin een kunststof tuinkabouter genaamd La Paaij rare dingen deed met een langharig lijk luisterend naar de naam Adam.
Maar leuk waren deze shows niet. Saai wel, en dom, heel dom.

En nu is daar terdege verandering in gekomen, want wij hebben De Bauers. Het wel en wee in het leven van Frans en Mariska, kinderen, opa’s en oma’s. En ik vind het geweldig.
Niets geen poespas, gewoon laten zien zoals het is. Nooit je achtergrond verloochenen, dus zien wij een als een woonwagen ingericht huis. Wordt er gereden in een iets toe oude en iets te lelijke mercedes. Zijn we nog oprecht geïnteresseerd in geestelijk gehandicapten. Wordt er met oma’s verjaardag gewoon bij Van der Valk gegeten.

Nee, Frans en consorten kun je niet betichten van ster-allures. Ik heb Frans en Mariska eens mogen ontmoeten toen Frans optrad in een discotheek waar ik werkte. Dat was jaren geleden, toen hij net doorgebroken was. De toen aanwezige verbijstering over de duizend gillende vrouwen voor het podium is nog steeds aanwezig. Ontroering maakt zich van hem meester bij zien van zijn aankondiging bij Ahoy, zeker als de rest van de familie hem daar staat op te wachten. En dat is mooi!

Wel een beetje eng waren de levensechte poppen in een bedje bij Frans’s moeder. Maar zo heeft ieder huisje zijn kruisje. Over die moeder gesproken, wie heeft er nou een manager nodig:
“Mam, zal ik nog drie extra concerten doen in Ahoy?”
“Ja jongen, doe dat maar, ik brand wel een kaarsje voor je”.
“Mams zegt dat het goed is, dus dan doen we maar”.
Geweldig.

Niet dat ik zijn muziek draai. Dat dan weer niet. Want ik vind het niet om aan te horen. Maar dat doet niets af aan de persoon. Fransje for president!!
(Alleen één ding: barbequen doen wij op kolen en niet elektrisch….).
   aldus neergekliederd door king om 9:14 a.m.

-------------------------------------------


   16.10.03  
En dan plaats je een keer een poll, gaat die hele site uit de lucht, lekker dan.....kan ik weer weghalen....

- update - Ik heb mooi een ander poll-dingetje gevonden, kijken hoe lang deze het volhoudt!
   aldus neergekliederd door king om 8:26 a.m.

-------------------------------------------


   15.10.03  
Brieven aan Mabel (2)

De familie volgt je acties inmiddels nauwkeurig. Dit is niet bedoeld om je zenuwachtig te maken, maar de familie heeft besloten dat het tijd is om je keuze te maken. Na kort beraad zien wij onze mogelijkheden in de toekomst te gering worden. Wij schatten in dat jouw capaciteiten toch te kort schieten. Geef de jonge prins alsnog een goede kans in het leven.
Wij hebben onze voorbereidingen getroffen en kunnen je een aanbod doen dat je niet kunt weigeren. We hebben er vertrouwen in dat je professioneel met deze calamiteit zult omgaan, conform de trainingen.

Een welgemeende groet
De familie
   aldus neergekliederd door Sjonny om 1:55 p.m.  
Nieuw reageerding!

Aangezien ik het echt helemaal gehad heb met dat ShoutOut-reageerding, dat echt 23 uur per dag plat lag, is er een nieuwe...
Gevolg is wel dat alle commentaar pleiten is...dus leef u uit op mijn stukjes!
   aldus neergekliederd door king om 12:02 p.m.  
Politie Amsterdam zet flitskasten uit!

Uit zeer betrouwbare bron heb ik vernomen dat de flitskasten op de ring A10 allemaal leeggehaald zijn door Politie Amsterdam, want:"...de reparaties en vervangingen kosten meer dan de kasten opbrachten...".
Stom van mij misschien, maar ik dacht dat die dinger er stonden voor de verkeersveiligheid.
"Ja, dat klopt, daarom laten we ze ook staan, alleen doen ze het niet meer".
Nu hoor je mij niet klagen, want het blijft irritant dat je steeds moet remmen voor zo'n kast, of, nog irritanter, dat medeweggebuikers heel hard remmen voor een kast waarvan jij weet dat hij het niet doet.

Toch zet ik nu wel mijn vraagtekens bij die prestatiecontracten van de Politie. Blijkbaar worden ze afgerekend op de financien. Dat biedt dan weer perspectieven voor de armlastige criminelen. Die worden niet opgespoord, want dat kost meer dan dat het opbrengt. Ik denk dat ik vandaag maar eens een bank ga beroven....
   aldus neergekliederd door king om 8:21 a.m.

-------------------------------------------


   13.10.03  
Expeditie Robinson (5)

Mijn geluk kan niet op: Bjorn mag blijven!
Hoe saai zou het niet geworden zijn wanneer hij in een groot tranendal de expeditie had moeten verlaten. Louter gezellige mensen en harmonie was ons deel geweest, en dat heeft mijns inziens niets te maken met survival-en!
Bovendien blijft het genieten van de heer en meester op het gebied van roddel en achterklap, pertinente leugens en manipulatief gedrag. Daar kan Robin nog wat van leren.
Hele slimme zet bij eilandraad-proef: niet zelf meedoen, maar lekker die slome neger voor gaas laten gaan. Niemand die het door heeft en het werkt dus wel. Althans, één avond. Daarna zijn we natuurlijk weer vrienden en jagen we het lekkerste wijf van de expeditie het eiland af. Gelukkig lag Bjorn’s hart bij de vrouwen…NOT. Dit trapten daar natuurlijk wel meteen weer in: “nee, ik denk niet dat hij op een vrouw gaat stemmen”, hahaha, this is your wake-up call!
Geen idee waarom Eva. Ze had al zo weinig air-time, dus waarschijnlijk zat ze alleen maar een beetje te vegeteren.

Nee, dan het andere eiland. Erik zit tot aan zijn huig vol harde stront, ben benieuwd wanneer hij fecaal gaat braken. En dat is geen prettig gezicht. Nog een paar dagen en hij is weg. Alhoewel, er is toch niets te eten en hij heeft nog genoeg intern te verteren.

En dan die “verkiezing” van de nieuwe leider. Heeft die Geert dat toch mooi voor elkaar. In aflevering 1 zei hij al dat hij wat op de achtergrond zou blijven en later zou toeslaan. Verdomd, gelukt. Met dank aan zijn billemaatje Robin. Hoe hij het doet weet ik niet, maar handig is het wel. En nu Ryan eraf. Dat wordt nog lachen. Ryan wilde ook wel capitano worden, reikhalzend uitkijkend naar immuniteit. Nodig zal hij hem hebben…laat dat maar een Geert en Robin over.

En wat te denken van de vrouwen? Halloooooo, is er nog leven ergens? Ik bespeur het nauwelijks. Volgzaam en lijdzaam zijn de woorden die naar voren komen. Daar zit geen winnaar bij. Een beetje klagen, een beetje zeuren in die televisiehut, verder komen ze niet. Ik heb zo mijn twijfels over de in-take-procedure van Hasselbach. Blijkbaar wilde hij uitsluitend mannen in de finale.

Eerst maar eens de samensmelting afwachten. Ik voorspel het razendsnelle vertrek van de vrouwen, gevold door (mis)Judge(ment) en Ryan. Daarna wordt het spannend. Kijken wie zijn kaarten het beste kan uitspelen. Ik ga bijna mijn geld op Bjorn zetten. Fysiek is hij ze de baas en zijn psychologische aanpak kan hem wel eens ver gaan brengen!

   aldus neergekliederd door king om 11:16 a.m.

-------------------------------------------


   10.10.03  
Nou vooruit, nog één vraagje dan...
Klikt u ooit wel eens op zo'n banner, zoals hierboven? Ik niet, maar het maakt deze sites wel gratis, en dat is dan weer mooi!
   aldus neergekliederd door king om 4:43 p.m.  
Dat loggers lang niet allemaal rond de 30 zijn bewijst deze ouwe knar:
Willem Oltmans!
En zijn visie op Mabel, Friso en Klaas mag je niet missen!
...Weet je dan niet, dat Klaas (Bruinsma, zie foto) vaste bezoeker was in de Korte Kolk Steeg?” “Had hij daar dan ook al vriendinnen zitten?”vroeg ik in vergevorderde naïviteit. Komt er van als je in Bosch en Duin bent opgegroeid. “Nee man", antwoordde timmerman op een toon van hoe kan je die stomme vraag stellen. “Klaas deed het ook met jongens.” Toen brak mijn klomp. Ik moet zeggen, toen ik die jongen op televisie zag ik dacht, “Nou ik had ook wel eens op de Neeltje Jacoba willen logeren, als een “single ship that passes in the night”. Ik vergis me zelden....
   aldus neergekliederd door king om 2:45 p.m.  
Brieven aan Mabel (1)

Al enige jaren volg ik je acties. Het gymnasium vormde voor jou geen enkel probleem. Twee studies tegelijk kostte je ook geen enkele moeite. Liefdadigheidswerk gaf je de ideale positie in de samenleving om je capaciteiten te testen. En nu is het dan zover. Nu sta je voor die ene keuze, waarvan je hoopte dat je hem nooit zou hoeven maken.
Misschien is het tijd dat ik de wereld vertel wie je bent. Mabel je leek het perfecte schaakstuk, de koningin, maar is dat wel zo?
De Nederlandse mafia is langzaamaan één van de belangrijkste ter wereld. Dit overdrijf ik niet. Met Rotterdam als wereldhaven en de Antillen als eigen grondgebied hebben we een uitstekende uitvalsbasis. Financieel hebben we genoeg middelen (ondanks de euroconversie, wat toch aardig wat chartale verliezen met zich meegebracht heeft), onze contacten lopen door alle organisaties, waarbij vooral Politie en Justitie goed vertegenwoordigd is.
Na jaren van intensieve voorbereiding, planvorming, strategievorming dachten we eindelijk het juiste schaakstuk in handen te hebben om onze vertegenwoordiging in het Koningshuis zeker te stellen. Failure is not an option.

Mabel, je weet wat je te doen staat. De familie staat achter je. Je zult op welke wijze dan ook beloond worden.
   aldus neergekliederd door Sjonny om 12:24 p.m.  
Twee doden door schietpartij in Amstelveen

AMSTELVEEN (ANP) - In Amstelveen zijn vrijdag twee doden gevallen door een schietpartij aan de Keizer Karelweg. Dat heeft de politie gezegd. De identiteit van de slachtoffers is nog onbekend.

De twee zaten in een auto en zijn vermoedelijk onder vuur genomen door twee schutters op een scooter. De schietpartij deed zich kort na 10.30 uur voor.

Buurtbewoners hoorden een geweersalvo. De auto waarin de slachtoffers zaten zou daarna over de middenberm op de andere weghelft zijn beland.

Rond het middaguur zitten de dodelijke slachtoffers nog in de Mercedes. Volgens getuigen is een van hen een vrouw. De politie heeft een groot gebied rond het 'plaats delict' afgezet. Ook politiecommissaris J. van Riessen heeft zich in Amstelveen gemeld.

De rustige buurt reageert geschokt op de schietpartij. De Keizer Karelweg is een doorgaande weg midden in Amstelveen.

Iemand onzer aller prins en Mabel nog gezien vandaag? Of is dit toch nog een uitgestelde afrekening?(waar is Charlie?)


   aldus neergekliederd door king om 12:00 p.m.  
En jawel, we hebben een nieuwe trekkoning!

Ryan Carlton Shatters Masturbation World Record!
September 26, 2003

It's official, Ryan Carlton is the new king of masturbation. In a stunning feat of endurance and determination, Ryan Carlton achieved 36 orgasms in a 24 hour period!

Sleeping intermittently during the 24 hour marathon, Ryan Carlton remained focused and aroused by his impressive library of pornographic films. With over 400 films in his library and 3 televisions playing movies at all times, he had a continuous stream of footage to aid him in his quest.

It is apparent by the massive development of the muscles in his forearm that Ryan Carlton is not your average masturbator. In an interview with UJ reporters after the record setting event, Ryan Carlton was quoted as saying, "masturbation for me is a way of life. I've been training for this day since I was 13 years old and I'm happy with my performance today".

This record was formerly held by German Student, Hans Blickstein who achieved 27 orgasms in a 24 hour period. Mr. Blickstein was not available for comment.

When asked what his next world record achievement would be, Ryan Carlton said "my immediate goal is to get a bag of ice and some lotion on my penis to soothe the burning".

   aldus neergekliederd door king om 10:19 a.m.  
Make Me Beautiful

Nieuw in de serie make-overs is Make Me Beautiful (MMB).
Het concept is aardig. Je geeft mensen de mogelijkheid om, waarschijnlijk kostenloos, af te geraken van hun grootste fysieke ergenissen.
En waar denken we dan aan? Het dubbele rug syndroom, spastische lichaamsdelen, te kleine of geen lus, het ontbreken van lichaamsdelen, klompvoeten, vergroeiingen, Siamese tweelingen.
Helaas, laat ik daar de plank dus weer geheel misslaan.
Bij deze een korte analyse van de deelnemers:
- ben je Limbo of Brabo?
- ben je heaumeau?
- rijkt je IQ niet hoger dan 70 (of weet je eigenlijk niet wat dat betekent)?
- kun je op ieder willekeurig moment van de dag in tranen uitbarsten?
- ben je werkloos?

Dan zoeken ze jou! Want nu is er voor jou de ideale manier om van je volledig zinloze, doelloze leven een feestje te maken.
En zo zagen wij op het scherm voorbij komen:
- een volledig platte huisvrouw uit Sittard
- een volledig platte huisvrouw uit Eindhoven
- een volledig inhoudsloze heaumeau met een fantastische Droopy look
- een volledig platte moeder uit Geleen (van oorsprong Kaapverdië)
- haar dochter uit Geleen (van oorspong Kaapverdië) met het meest fantastische Bubbling lichaam

En wat gebeurt er dan? Dan krijgen een stel te gladde plastisch chirurgen en aanverwante artikelen uit Scheveningen volledig de vrije hand om de kandidaten uit te rusten met alle kunststof onderdelen die je maar een lichaam in kan proppen. En uiteraard zuigen ze alles af, wat er af te zuigen is, soms inclusief net die ene laatste hersencel, too bad! Fantastisch! Van tevoren krijgen de kandidaten te horen wat er met ze gaat gebeuren, waarna ze dit voor de camera in eigen woorden mogen herhalen, alsof ze het toch echt zelf verzonnen hebben. Of verklap ik hiermee de truuk van het programma....
Kortom, ga vooral een keertje kijken, neem deze info in je achterhoofd mee, wees niet bevreesd als je een zwakke maag hebt (er komt bijna niets in beeld) en maak er een spelletje van: wie raadt het juiste aantal operaties per persoon en wie raadt het soort operaties per persoon! Oh ja, niet te vergeten, verbaas je over de enorme triestigheid waarin de kandidaten verkeren (er zou maar één injectie de juiste zijn....)

Wederom met dank aan mijn broertje voor het schrijven van dit epistel!
   aldus neergekliederd door king om 9:31 a.m.

-------------------------------------------


   9.10.03  
Tank-ergernis

Kijk, je gaat tanken bij de Shell en dan maak je gebruik van easy-pay, zo'n sleutelhangertje waarmee je niet naar binnen hoeft. Lekker snel enzo...
Maar waarom sta ik dan regelmatig achter een lege auto waarvan de bestuurder hem pontificaal voor de pomp heeft laten staan en TOCH naar binnen is gegaan voor een kop koffie, peuken of de Chick?
Donder toch op, ga normaal tanken, de volgende keer rij ik er een deuk in!
   aldus neergekliederd door king om 1:10 p.m.

-------------------------------------------


   8.10.03  
Tieten!

Dus...NSFW
En dit is dus meteen mijn eerste officiele NSFW-post!
   aldus neergekliederd door king om 1:22 p.m.  
Staken en het openbaar vervoer

Al jaren verbaas ik mij hogelijk over de stakingen in het openbaar vervoer. Waarom denkt men toch dat staken de oplossing is voor hun conflicten? Elke keer weer zie je beelden van hossende mensen met petjes op, die duidelijk met veel plezier een dagje uit hebben. Biertje erbij, bandje op de achtergrond, hè, gezellig!
Voorop staat een immer besnorde FNV-voorman die thuis nog even de banden van Lech Walesa bestudeerd heeft en denkt dat dit dé manier is om zaken geregeld te krijgen.
Niet dus.
Mijn voorstel: wil je je verzetten tegen je werkgever, maak het openbaar vervoer dan gratis. Reizigers zullen je op handen dragen. Werkgevers zien hun inkomsten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Dat zet de dingen wel op scherp.
Maar waarschijnlijk begrijp ik het niet...of wel?
   aldus neergekliederd door king om 9:01 a.m.

-------------------------------------------


   7.10.03  
Expeditie Robinson (4)

Zo, om maar gelijk met de deur in huis te vallen, de laatste aflevering was een gemiste kans!
Hoe mooi had het toch kunnen zijn als Fatima bij Bjorn op het eiland had gezeten. Laat dat soort problemen maar aan een Bjorn over: “Zo meiske, dus u bent zwanger? Ik denk als een man, dus ik los wel even voor je op!”. En dan met harige hoofd voor het kruis van Fatima gaan hangen en zo hard schreeuwen als hij kan. En dan verschrikte foetus met een Jezus-aan-het-kruis naar buiten zien komen. Kijk, dat levert mooie beelden op!

Maar helaas, zo is het niet gelopen want Gollem heeft andere plannen. Inlikken bij de mannen was zijn eerste stap. Eten koken, buiten slapen en de vrouwen afzeiken. Hoe spijtig voor hem dat er weer vrouwen teruggeplaatst werden. Hij viel niet door de mand, nee, hij raasde door de mand, daarbij prima nageschopt door Giovanni, zijn nieuwe vriend. Gaf ook meteen de moed op, huilde wat over muggenbultjes en kroop snel zijn hok weer in. Ik zou zeggen: dichttimmeren die handel en als het teveel gaat stinken, lekker aan de andere kant van het eiland gaan zitten met zijn allen.
Eens kijken hoe hard hij kan huilen als zijn immuniteit wordt opgeheven en hij snoeihard van het eiland wordt geflikkerd.

Ook mooi om te zien is hoe blij een mens kan worden van een bord eten. Huilde Judge vorige week al tranen met tuiten bij het eten van een stukje bedorven vlees, nu doet hij de hele dag vreugdedansjes om een kokosnoot. Ja, leer mij die negers kennen. Hun ware achtergrond verraadt zich direct bij het zien van tropische vruchten. Die loopt straks gewoon in een rieten rokje met een bot door zijn neus.

Dit worden verder natuurlijk wel de laatste dagen voor Erik. Als hij het overleeft. Volgens mij zag ik het laatste stukje levenskracht wegvloeien bij het noemen van de namen op de eilandraad. Ach, een officier van justitie als Robinson, dat gaat ook veel te ver. En aan de vrouwenkant zie ik eigenlijk ook geen kandidaten. Ik denk dat het straks gaat tussen Giovanni en Robin. En dan zet ik mijn geld, wederom, op Robin. Wacht maar af tot hij zijn arsenaal psychologische spelletjes inzet. Een klein voorproefje hebben we al gehad met het opwekken van braakneigingen. Meer, zeg ik, meer!

Ook meer van Eva graag. Daar klaart het weer nog van op. Bovendien doet ze aan hedendaagse dans, is dat niet iets zonder kleren? Ik hoop het maar. Want de andere dames mogen mee met baggerschuit met Jutta, de geestelijk mindervalide huisarts, achter het roer. Alhoewel ze eerst Ryan nog maar even moeten uitwonen, gewoon omdat het zo’n leuke jongen is, vindt u ook niet?


   aldus neergekliederd door king om 1:26 p.m.

-------------------------------------------


   2.10.03  
Expeditie Robinson (3)

Belofte maakt schuld, dus bij deze mijn visie op de aflevering van afgelopen zondag:

Gelukkig is één van mijn voorspellingen uit gekomen: er is roering in het vrouwenkamp. De hegemonie van de bebaarde gnoom lijkt zijn eind te naderen. Eensgezind gaven de vrouwen aan dat ze geen leiding meer nodig hebben. En terecht.
Catweazel is het spoor nu echt aan het kwijtraken, daarbij goed geholpen door Esther. Wat spijtig dat zij er uit is, want nog een week de druk op Bjorn opvoeren en hij had de hand aan zichzelf geslagen. Stukje voor beetje was hij zichzelf gaan nuttigen. Want hé, ik leef, dus ik kan mijzelf eten.
Ook niet doorhebben dat het slachten van een ieniemienie-hagedisje je niet echt geliefd maakt.
Of verhalen over auto’s en vertrouwen waar niemand een touw aan vast kan knopen helpen ook echt niet.
Maar….wij kunnen het hem niet kwalijk nemen, want hij denkt als een man. Ja, dat haalt je de koekoek. Volgens mij is die baard zover naar binnen gegroeid dat het elementaire functies heeft overgenomen.

Nee, dan het mannenkamp. Verdomd, het gebeurt weer, net als vorig jaar. Zij verbroederen, ondanks, of juist dankzij, de erbarmelijke omstandigheden. Zelfs Ryan lijkt aansluiting te krijgen.
Mij held is Belgische psyscholoog. Fantastisch werk bij het rondje vreemde dingen eten. Aan deze jongen gaan wij nog veel plezier beleven. Die gaat uiteindelijk iedereen beetje bij beetje de waanzin in drijven. Ik wil hem volgende week weer zien als hij voor die neger op de grond ligt en een t-bone nadoet. Smulllen!

Ik stel wel voor om bij de volgende eilandproef de twee leiders om te wisselen. Fatima naar de vrouwen, kan ze een beetje meehuilen met de meisjes en net doen of ze wel een IQ van boven de 60 heeft. En Bjorn naar de mannen. Kijken hoe lang hij dat overleeft. Prachtige beelden: een gillende Bjorn in de vloedlijn, achtervolgd door de mannen die hem steeds verder opdrijven tot hij huilend op de grond ligt. En dan vragen: “Hoe voelt dat nou, bosjesmens, zo dicht bij de natuur zijn? Wil je al één worden met de natuur? Dan zullen wij je zonder problemen offeren”. “Oh, dat hoeft dan weer niet? Jammer voor je…”. En dan met wat snelle halen van het mes enkele aders doorhalen. En weer laten rennen. Zo’n roodgevlekte baviaan in de tropen. Idyllisch toch?

   aldus neergekliederd door king om 4:08 p.m.

-------------------------------------------


   1.10.03  
Dat Amerika grotendeels bevolkt wordt door genetisch gedegenereerde debielen is natuurlijk bekend (met George Bush als lichtend voorbeeld). Maar dit is toch weer onwaarschijnlijk:
Peuter overleeft drie weken alleen thuis
Een kind van twee dat overleeft op ketchup, mosterd en eetbare zaken uit de lage keukenkastjes en een moeder die even "vergeten" is bij de politie te melden dat zij een kind thuis heeft zitten als ze gearresteerd wordt. Levenslang lijkt mij nog te min.
Ik heb zelf een zoontje van twee en dan wordt je toch heel akelig bij het lezen van zo'n bericht...
   aldus neergekliederd door king om 10:45 a.m.

-------------------------------------------