King's ergernis
Zegt u nou zelf...


Ouder geneuzel

Powered by Blogger

 

wie is hier?
Blogroll Mij!

andere blogroll-linkjes


   30.9.03  
Excuses

Mijn welgemeende excuses voor degenen die hier een stuk over Expeditie Robinson zoeken. Ik had het gisteravond op video willen kijken, maar ben blijven hangen in MI-2.
Inderdaad, verspilde tijd, wat een dramatisch jammer aftreksel van deel één. En voor vanavond is er ook weinig hoop, want ik moet vergaderen tot 22.00 uur, dus ben pas om 23.0o0 uur thuis...donderdag moet hier echt iets staan!
   aldus neergekliederd door king om 3:45 p.m.

-------------------------------------------


   29.9.03  
Zeilen

Ik zou jullie nu kunnen gaan vervelen met mijn zeilervaringen van het afgelopen weekend, en weet je wat, ik doe dat gewoon!
Was is er anders mooier dan met zes kerels met een Dehler 34 het IJsselmeer op gaan? (Voor de niet-kenners, een Dehler 34 is een zeilboot van het merk Dehler, is 34 voet lang (ca. 11 meter) en biedt ruimte aan 6 personen.)
Men neme een paar kratten bier, chips, brood, eieren, spek en paracetamol en je kunt een heel weekend los gaan. Van Monnickendam naar Enkhuizen, van Enkhuizen naar Lemmer en vice versa.
Ondertussen maak je een beetje vaart (9.33 knopen), drink je een biertje, leg je een kaartje in een windstilte en praat je wat over het leven. En nee dames, echt niet alleen over auto’s, vrouwen en voetbal. Je trekt eens aan de lijnen (nee, die dingen zijn geen touwen), zwaait wat naar andere boten en doet je ding op het water.
Kortom, dit gaan we zeker nog een keer doen!

Oh, ik heb hierdoor natuurlijk ER2003 gemist, maar die staat op video, dus morgen een stukje over de eiland bewoners in Maleisië!
   aldus neergekliederd door king om 11:36 a.m.

-------------------------------------------


   26.9.03  
Overigens ben ik dit hele weekend, incl. vandaag zeilen, dus verwacht niets nieuws dit weekend.
p.s. las net even op nu.nl dat er in Lemmer een irritante haan iedereen wakker houdt, daar kunnen wij wel wat aan doen zaterdagnacht....
   aldus neergekliederd door king om 9:55 a.m.

-------------------------------------------


   25.9.03  
Kan iemand mij uitleggen waarom ik al 4 bezoekers uit Iran heb gehad...ik heb het toch echt niet over Salman Rushdie gehad, of over ayatolla's, gesluierde vrouwen, en wat dies meer zij..laat staan in het Iraaks!
   aldus neergekliederd door king om 9:09 a.m.

-------------------------------------------


   22.9.03  
My oh my, Reet heeft een nieuwe lay...mij iets te strak, maar hij zal er zelf wel blij mee zijn....
   aldus neergekliederd door king om 1:42 p.m.  
En wederom een stuk van mijn broertje, met dank!

The Bachelor 2

En jawel, dit weekend was het weer raak. Van de 15 resterende dames werden hun kunsten weer open en waar mogelijk bloot tentoongespreid.

Ik wil nog even twee zaken bespreken. Het moment van het uitdelen van de rozen en de oorsprong van dit fantastische concept.
Aan het einde van een lange intensieve week, waarin de groep almaar dichter naar elkaar toegroeit (not), is weer een verschikkelijk keuzemoment aangebroken voor onze latente heaumeau. Hij moet er 5 naar huis sturen. 5 slijmsporen minder in huis. 5 keer minder schone hielen. 5 keer meer stroop aan zijn kont. Maar dan de manier waarop. "Truus, accepteer je van jij deze roos". Het antwoord; "ja, dat wil ik". Het sociaal gewenste antwoord; "sodemieter op achtelijk gladde endeldarmtoerist en stop die roos daar waar in jouw geval de zon al wel meer malen geschenen heeft". En vervolgens barsten die dozen allemaal in janken uit. Allemachtig, je bent verlost uit je lijden, je kunt weer een poging gaan doen om je leven op te bouwen!

Anyway, hier het verhaal achter het concept. Uiteraard komt dit geheel uit Amerika overgewaaid, alwaar ze zo eerlijk waren om beide heteroseksuele varianten uit te proberen. De variant met de 25 dames leverde een zelfde beschamende toestand op als bij ons. Maar dan komt de mannenvariant. 25 mannen en één errug lekker maar ook errug Amerikaans wijf.
Week 1: de mannen moeten wat aan elkaar wennen en komen tot de conclusie dat één vrouw uit fysiek conditioneel oogpunt voor de dame in kwestie geen haalbare kaart is voor iedereen.
Week 2: ondanks of misschien wel dankzij diverse pogingen van de vrouwelijke bachelor ontstaat er geen verdeeldheid onder het mannenkoor.
Week 3: het ijs is definitief gebroken. De mannen ontdekken in elkaar
mogelijk vrienden voor het leven en zetten het op een zuipen, feesten, tent afbreken en afkeer van de sloerie.
Week 4: ondanks het vertrek van een groot aantal kerels zetten ze hun feestje voort, waarbij er één naar voren geschoven wordt om de bachelor eens even stevig door verschillende ruimtes in het huis te duwen.
Week 5: het programma wordt gestaakt aangezien inmiddels alle mannen hun interesse in de bachelor volledig verloren hebben.

Ach ja, ik vrees dat ik toch weer ga kijken volgende aflevering.
   aldus neergekliederd door king om 12:55 p.m.  
Expeditie Robinson (2)

Werderom genieten op de zondagavond.
Zoals voorspeld zijn de eerste scheuren aanwezig in het vrouwenkamp. Catweezel heeft de troepen niet meer onder controle. Al begrijp ik niet dat alleen Esther door heeft dat onze bosjesman ze niet helemaal op een rijtje heeft. Mooi commentaar ook van Esther: “Ik kom uit Amsterdam, dus ik doe niet aan emoties”. En gelijk heeft ze. Zelden zo’n treurig gezicht gezien als dat van een jankende Catweezel omdat hij zijn vriendin mist. Ik had hem ogenblikkelijk met huisje en al afgefikt dezelfde nacht. Of anders na de eilandraad:”Nothing personal”, weet hij eruit te kramen na een compleet geveinsde denkpauze. Man, persoonlijker kan je het niet krijgen. Als ik hem was zou ik de messen goed verstoppen, want Esther liep er wel heel triomfantelijk mee te zwaaien.

Die hele eilandraad was mooi. Eerst het vertrek van de vakkenvulster uit Sassenheim. Had ik helemaal verkeerd ingeschat. Zij stond hoog op mijn lijstje van potentiele winnaars.
En dan toch nog stemmen. De paniek in de ogen van Esther. Catweezel met een stijve piemel omdat hij haar toch misschien nog weg kon krijgen. Volgende week nieuwe ronde, nieuwe kanzen. Misschien moet hij maar niet te hard roepen dat hij wil verliezen, dat zal hem niet in dank worden afgenomen…

En dan nog het mannenkamp. Mijn held is de survivalspecialist. Heeft zijn training gehad in de plaatselijke Albert Heijn, want hij kan nog geen dooie vis uit de zee halen al liep hij er tegenaan.
Een goede tweede is Ryan. Die heeft besloten dat het aanpappen met die mislukte politievrouw hem punten gaat opleveren. Ja, bij haar misschien maar zij is natuurlijk wel de lacher van de week. Duidelijk is dat de rest van de mannen haar in het geheel niet meer serieus nemen. De inschaling van karakters maakte dat goed duidelijk, het zou ze jeuken.
Ook wil ik meer commentaar van de belgische psycholoog. Prachtige volzinnen van deze zot met een beroepsdeformatie. Met die zachte g klinkt het nog lief ook.

Ben wel benieuwd hoe ze straks omgaan met catweezel na de samensmelting. Het jatten van het net, de matrassen, de duikbril en de bouillonblokjes kon hem wel eens zwaar gaan opbreken. Uit tactisch oogpunt had ik dat toch heel anders aangepakt. Zeker nu ze bij die vrouwenclub genoeg te eten hebben en die gasten rechtsreeks uit Biafra lijken te komen.

Voorlopig kan ik nog geen winnaar aanwijzen, jullie wel?
   aldus neergekliederd door king om 10:50 a.m.  
In verband met de ongekende populariteit van Schoolbank.nl, is er nog een site waar ze een enorme index hebben van school/klassefoto’s. Vul je gegevens in kijk of je erbij zit!

En een stukje over Expeditie Robinson volgt later, als ik even tijd heb!
En misschien heeft mijn broertje nog wat te melden over the Bachelor, ik ga het hem vragen!
   aldus neergekliederd door king om 9:32 a.m.

-------------------------------------------


   19.9.03  
Misschien dat ik iets heb gemist, maar wat is er aan de hand bij Heer Bicat?
Slechts één stuk resteert en dat al sinds de 12e....
   aldus neergekliederd door king om 2:20 p.m.  
Wederom eentje die ik jullie niet mag onthouden:
Peter R de Vries zingt de mayo-song!
   aldus neergekliederd door king om 9:11 a.m.

-------------------------------------------


   18.9.03  
En Jawel, hij er er weer, JUNKMAIL!
   aldus neergekliederd door king om 4:05 p.m.  
Keuzes

En waar gaat uw voorkeur naar uit? Lange stukken goed onderbouwde tekst, of lekker kort en bondig?
Ik betrap me erop dat ik een aantal logs wegklik als ik zie dat daar een epistel saat waar ik een 20 minuten voor nodig heb.
Waar kiest u voor?
   aldus neergekliederd door king om 10:43 a.m.

-------------------------------------------


   17.9.03  
Mijn broertje heeft zo zijn mening over The Bachelor, en die wil ik jullie niet onthouden!

De situatie: je bent een gezonde Hollandse kerel. Je houdt van de vrouwtjes, een glaasje, een etentje, snelle auto's en voetbal. Je brengt je leven door met geld verdienen en uitgeven aan alle voornoemde categorieën. Maar je mist nog dat ene ding in je leven. Die roem, die glamour, het BN-er zijn.

Dan, op een goede dag, bereikt je via via een bericht. Er wordt gezocht naar een gezonde Hollandse kerel, die in staat denkt zijn om een club van 25 aan te sturen, die in staat denkt te zijn om een span van 25 briesende en hinnikende merries te temmen, die in staat denkt te zijn om 25 schaapjes te knippen en scheren. En on top of it all, zetten ze daar een paar camera's omheen. Dit is jouw lot, dit is jouw job, hier staat jouw naam.

En daar is tie dan, de nieuwste productielijn uit de Big Brother fabriek; de Bachelor.
Nu, twee afleveringen verder, is het Nederlandse volk inmiddels een beetje wegwijs in de enorme massa aan rondzwaaiende vrouwelijke lichaamsdelen en is het tijd voor een korte scherpe analyse van de resterende 15 bezette schandpalen in het bachelorhuis.

In drie woorden: oh my god! Nog nooit in mijn leven heb ik 15 vrouwen zichzelf zien verlagen tot een niveau waar ze zelfs de productie van de Orks uit Lord of the Rings niet meer kunnen zien! Honderden meters zakken de dames schijnbaar schaamteloos de grond in. Ze katten, ze smoezen, ze lachen, ze huilen, ze jagen, maar waarom in godsnaam op televisie. Deze vrouwen verliezen alles waar ze voor stonden uit het oog. Kennelijk niet bevreesd over het verliezen van hun baan, hun leven, hun laatste schijntje waardigheid, werpen ze zich op de schoot van onze bachelor. Ze masseren 'm, kietelen 'm, zoenen allemaal met 'm, slingeren hun vrouwelijkheden zijn kant op. Het maakt allemaal niets meer uit.

Maar dan komt ie. Deze kerel, die ogenschijnlijk geselecteerd zou moeten zijn op zijn gezonde Hollandsheid, lijkt niet veel meer dan een brallende heaumeau. Hoe is het in godsnaam mogelijk! Hij lijkt eurotisch op geen enkele wijze onder de indruk te zijn van de resterende 15 briesende merries, die volgens mij 5 jaar geleden voor het laatst gedekt zijn. Hier is iets echt grondig mis.

Welke zieke programmamaker stelt de vrouwelijke kijker bloot aan zoveel wanstaltig schaamteloos gedrag, waardoor zij zelf met de tenen krom in de schoenen zit te kijken? Maar confronteert ook nog eens de mannelijke kijker met zijn grootste droom, 25 gewillige vrouwen, die hard en genadeloos als een spiegel in duigen wordt gegooid aangezien de mannelijke rol met verve wordt vervuld door een euneuch, een heaumeau? Waar is dit huis, waar is die kerel, het wordt tijd voor actie!! Deze club met vrouwen kan niet verder vernederd worden, dus laat mij alsjeblieft los in dit kippenhok! Ik beloof de hoogste kijkcijfers ooit in de geschiedenis van onze kijkkast!
   aldus neergekliederd door king om 1:11 p.m.  
En of ik een bedreiging ben voor Bush!

Threat rating: High. The Bush administration is
concerned that it may not get a second term.
Therefore, we are going to change the rules so
that each Democrat vote only counts as 0.2
votes because Democrat is a shorter word than
Republican


What threat to the Bush administration are you?
brought to you by Quizilla

Doe zelf de test, met dank aan de Baasjes
   aldus neergekliederd door king om 11:55 a.m.  
Meur

Kent u dat?
U zit op uw werk en moet even naar het toilet. Bij het binnenlopen staat er net een collega zijn handen te wassen. Gezien de enorme meur die in bruine wolkjes voorbij gedreven komt, heeft hij zich zojuist ontdaan van zijn enorme ochtenddrol.
En dan knoopt hij ook nog een gsprek aan, terwijl je maar één ding wilt: terug de gang op.
En dan toch met een stalen gezicht het gesprek aangaan en hopen dat hij snel uitgepraat is....
   aldus neergekliederd door king om 9:41 a.m.

-------------------------------------------


   16.9.03  
Ripley's Believe it or not!

Radardetector in 2004 verboden

Uitgegeven: 16 september 2003 10:28

DEN HAAG - Het verbod op de radarverklikker zal op 1 januari 2004 ingaan. Aangezien het advies van de Raad van State nog niet binnen is, kan het verbod niet op 1 oktober van kracht worden. Volgens het ministerie van Verkeer en Waterstaat is er geen sprake van afstel, aldus een woordvoerder dinsdag. Het departement noemt de invoering van het verbod per 1 januari "reëel".

Naast het verbod op het bezit wil minister Peijs de verkoop van snelheidsverklikkers verbieden. Voor een verbod is een wijziging van het zogeheten voertuigreglement noodzakelijk. Daarin staat precies beschreven wat er op en aan een auto mag zitten.

Hmmm, dit heb ik al zo vaak gelezen en gehoord dat ik er niet in geloof. En anders, ach, nu kan ik toch nog een paar maanden van mijn detector genieten!
   aldus neergekliederd door king om 11:24 a.m.

-------------------------------------------


   15.9.03  
En eindelijk, eindelijk is er weer wat op tv.
Expeditie Robinson is weer begonnen. En daar hou ik dus van.
Gooi een groep mensen op een eiland en kijk hoe elkaar binnen een paar weken helemaal gek maken.

Meteen ook een prima start dit jaar. Eén man als leider van de vrouwen en één vrouw als leider van de mannen. Vooral de mannelijke leider is geweldig. Een Neanderthaler van de zuiverste soort. Zo gek als een deur en lelijk als de nacht. Maar hij houdt wel mooi die vrouwen in het gareel. Voor zolang het duurt. Want dat kan natuurlijk niet goed gaan. De totale harmonie van de eerste dagen zal echt niet vol te houden zijn, de beelden van volgende week beloven al veel goeds. Wacht maar tot het eten op is, of er één ongesteld wordt.

Zo niet bij de mannen. Die harmonie dus. Of dat er nu aan ligt dat er een vrouw bij is? Ik weet het niet, maar ik vind die Ryan in ieder geval al een ongelofelijke lul. Zelfingenomen patjepeeër, die er vanuit gaat dat mensen jaloers op hem zijn. Ik hoop dat hij bij de eerste de beste storm een flinke boom op zijn kop krijgt. Of dat die survival-expert hem gebruikt om barracuda’s te lokken.

Hoe anders dit alles dan vorig jaar, waarbij die kerels elkaar helemaal geweldig vonden en die vrouwen elkaar ongeveer probeerden te vergiftigen. Onder leiding van het rode gevaar Nolleke. Brrr, nog kippenvel als ik aan dat mens denk.

Wel sneu dat dat jonge ventje meteen weer naar huis mocht. Die had ik nog wel een weekje huilend aan de waterlijn willen zien zitten. En dan in een dwangbuis afgevoerd worden naar zijn vriendinnetje. Waarom mag zo’n joch eigenlijk meedoen? Om een gevarieerde groep te creëren? Van mij hoeft dat niet. Doe maar lekker veel sterke en botsende persoonlijkheden bij elkaar. En dan een eilandproef waarbij ze een razend scherp mes kunnen winnen. Bloed aan de paal, spektakel, kom op, het moet toch kunnen in 2003?
   aldus neergekliederd door king om 3:19 p.m.  
En nog een keertje van Nu.nl:
"Donner probeert scholieren uit cel Tsjechië te halen"
Ik dacht het dus niet, laat maar leker zitten, ontzettende sukkels. Op je schoolreis een oude vrouw overvallen, en dan nog maar één jaar krijgen. Ik hoop dat het het er tocht, koud is, stinkt, en dat ze de liefjes worden van de plaatselijke gevangenbewaarder.
   aldus neergekliederd door king om 10:52 a.m.  
"De Geus: Meerdere jaren lonen bevriezen"
Zo, deze heer vind ik dus ook niet meer zo aardig. Weliswaar val ik niet onder een CAO, maar dit soort geluiden hoor ik het liefst nooit...
   aldus neergekliederd door king om 10:47 a.m.

-------------------------------------------


   12.9.03  
En toch, wordt het nu gewoon stil gehouden van Volkert van der G. ontsnapt is?
En hoe lang al? Ik dacht dat het wel even duurde voordat je een verwarde dakloze alcoholist wordt. En ook nog eens ondergedoken zit in Zweden.
Maar nu hebben ze hem weer, ben benieuwd hoe lang hij daar gaat zwijgen en zich verzetten tegen het camera-toezicht....
   aldus neergekliederd door king om 2:44 p.m.

-------------------------------------------


   11.9.03  
Ik ben de lulligste wel, dus ik jat weer ongegeneerd van Sabine!
Deze keer: hoeveel is jouw ziel waard?

Dit is de mijne:
Your soul is worth £8634. For your peace of mind, 84% of people have a purer soul than you.

Hmmm, slechte ziel, lage opbrengst zeker...
   aldus neergekliederd door king om 12:58 p.m.  
En zo is het vandaag dus twee jaar geleden.
Volgens mij wordt dit net zo'n soort dag als die van de moord op Kennedy, iedereen weet nog precies waar hij die dag was en wanneer hij de eerste beelden zag.
En toch...een ramp? Ja, voor de betrokkenen wel. Voor mij? Nee, dat dan weer niet. Ik ken niemand van de slachtoffers of hun familie. Ik merk er nooit wat van. Het is toch wel ver weg, dat New York.
Neemt niet weg dat het heel vreselijk is, wat daar gebeurd is. Dus de komende jaren zal 9/11 nog wel in het geheugen gegrift staan.
   aldus neergekliederd door king om 8:29 a.m.

-------------------------------------------


   9.9.03  
Gewoon zomaar even een stelling:

Als er geen seks is na de dood, wie maakt er zich dan druk over of er leven na de dood is?
   aldus neergekliederd door king om 2:00 p.m.

-------------------------------------------


   5.9.03  
Zo, om de week nog even af te sluiten, de zoektoptien voor deze site:

1. beffen 4
2. orgasme 3
3. girls 2
4. speler 2
5. neuken 2
6. WWW.NEUKEN.BE 2
7. portable 2
8. dvd 2
9. oudere 1
10. met 1

Nee hoor, mensen kijken echt niet op internet vanwege de grote hoeveelheid sex...
   aldus neergekliederd door king om 3:47 p.m.  
Zo van deze meneer kan de Tuftufclub nog wat leren!
Eindelijk een echte aanpak voor wielklemmen en flitsers...
Oja, met dank aan Sabine.
   aldus neergekliederd door king om 3:41 p.m.  
Eindelijk, ook ik mag meedoen aan een “logstokje”. Mijn dank is groot en gericht aan Ralph!!!

Hij stelde mij vijf vragen, waarop ik getracht heb een antwoord te geven. Ook meedoen aan dit stokje? Laat het maar even weten!

Je woont in Leiden. Woon je daar graag, of het liefst ergens anders?
Ik woon er graag, nu al meer dan 13 jaar. Ben er na het voortijdig beëindigen van mijn studie blijven hangen. Leuk klein centrum met een echt oud stadsgezicht en grachten en (zoals het hoort) veel kroegen en restaurantjes. Bovendien is Leiden een uitstekende uitvalshaven naar de rest van de randstad, wat mij goed uitkomt (zie volgende vraag).

Wat doe je in je dagelijk leven, en is dat zoals het moet zijn? Bevalt het?
Iki ben organisatieadvsieur, hoofdzakelijk werkzaam in de publieke sector (rijksoverheid). Dit is helemaal hoe het moet zijn: veel verschillende klussen op verschillende locaties, met elke keer weer heel aneder opdrachtgevers en de daaraan gekoppelde vraagstukken. Dus ja, het bevalt uitstekend (en dat al bijna 5 jaar).

Wat zou er moeten veranderen om je leven ideaal te maken? Of is dat het al?
Graag nog een kind! Wij hebben al een zoontje, maar een broertje of zusje zou het nog een stuk mooier maken. En op de lange termijn wat groter kunnen wonen en wat meer financiële armslag (maar wie wil dat nou niet).

Wat is de motivatie achter je weblog? Je manier van posten is nogal verschillend.
Ik heb zo vreselijk veel te melden en niemand wil luisteren. Nee, de oorsprong ligt bij Big Brother. Ik ben ooit bij de eerste serie (bijna) dagelijks commentaar gaan leveren via een BB-weblog. Dat heb ik vier jaar achter elkaar gedaan opj verschillende sites en toen was het over met BB. Aangezien ik toen van mening was dat ik over een heleboel zaken ook nog wat te melden had, ben ik dit log begonnen.
Nu merk ik dat ik wegens tijdgebrek de laatste tijd nogal aan het verzaken ben, maar dat trekt wel weer bij!

Waar kun je je helemaal blauw om lachen?

Ja, waarom niet? Leedvermaak doet het altijd goed. Alhoewel ik kinderen die een schommel tegen hun hoofd krijgen dan weer niet zo leuk vind. Monthy Pyton is geweldig. Mijn salarisstrookje. Jos Verstappen die denkt dat hij net zo goed is als Michael Schumacher. Dat soort dingen dus.

Het is verplicht om het stokje door te geven. Dit gaat volgens de volgende spelregels: Dit gaat volgens de volgende spelregels:
1. Laat een reactie achter waarin je vermeld dat jij geïnterviewd wil worden.
2. Ik zal reageren; Ik stel je vijf vragen, jij geeft vijf antwoorden.
3. Jij zorgt dat je website geupdate wordt met mijn vijf vragen en jouw vijf antwoorden.
4. Je voegt in dat bericht deze vijf spelregels.
5. Je vraagt aan andere mensen vijf vragen als zij vertellen dat zij ook geïnterviewd willen worden.

Deze spelregels moeten worden vermeld in de post waarin je mijn vijf vragen beantwoord.
   aldus neergekliederd door king om 2:33 p.m.

-------------------------------------------


   2.9.03  
Beter goed gejat dan slecht zelf gevonden, dus met dank aan IJsqueen:

I'm loaded.
It's official.
I'm the 58,983,565 richest person on earth!How rich are you? >>
   aldus neergekliederd door king om 1:16 p.m.  
Verdraaid, ik heb het gemist. Niet in de zin van het missen van je jeugd of een geliefde, maar meer in de zin van dat ik niet thuis was toen het gewraakte interview met de dumbootjes werd uitgezonden.
Kan iemand even laten weten hoe het was, die Breukhoven-mensjes?
   aldus neergekliederd door king om 8:50 a.m.

-------------------------------------------


   1.9.03  
Eén ding is zeker, het is komkommertijd in Nederland.
Waarom, vraagt u?
Omdat wij vanavond lastig gevallen gaan worden door de ontaarde kinderen van Vanessa. Dat is waarom.
Ze krijgen zendtijd om uit te leggen dat ze hun moeder niet meer herkennen in deze geheel uit polyester opgetrokken pijpkarper. En dat papa een lul is, omdat ze niet meer in de Bentley mogen cruisen langs de boulvard van Noordwijk.
Dat het nog eens zo ver zou komen, dat dit soort absolute prietpraat de nationale tv haalt.
Maar één ding is wel zeker, als ik op tijd thuis ben, ga ik kijken.
En dan geef ik u morgen mijn, ongetwijfeld objectieve, commentaar!
   aldus neergekliederd door king om 3:29 p.m.

-------------------------------------------